N
nie pamietam
Guest
Witam. Dopiero odkryłem, że jest cały dział przeznaczony na ścinki, a ja jak głupi pytałem w ogólnym... a tam mało kto odpowiedział.
White russiany automaty dzień dziś 69.
Sprawa wygląda tak
Na zdjęciu jedna z roślin, z dnia wczorajszego.
a tu jeszcze zdjęcie z przed 3 dni
I teraz tak. Ppo jutrze w nocy wyjeżdzam i nie będzie mnie dość długo (11dni) i teraz... Czy jak 10-tego zetnę to bardzo dużo stracę na jakości i ilości czy raczej już bez znaczenia ?
Czy suszenie 12 dniowe, nie będzie zbyt długie ?
Wszystkie te komplikacje wynikły z tego, że to mój pierwszy raz a ja zasugerowałem się, że jak producent podaje 60-70dni to w tyle będzie, jutro mija 70 dzień. Rośliny rosną pod słońcem, jednak nie w ziemi, a w doniczkach, ale jak pod słońcem to ponoć kwalifikuję się to jako outdoor. Tak też tutaj założyłem temat.
Pozdro.
White russiany automaty dzień dziś 69.
Sprawa wygląda tak
Na zdjęciu jedna z roślin, z dnia wczorajszego.
a tu jeszcze zdjęcie z przed 3 dni
I teraz tak. Ppo jutrze w nocy wyjeżdzam i nie będzie mnie dość długo (11dni) i teraz... Czy jak 10-tego zetnę to bardzo dużo stracę na jakości i ilości czy raczej już bez znaczenia ?
Czy suszenie 12 dniowe, nie będzie zbyt długie ?
Wszystkie te komplikacje wynikły z tego, że to mój pierwszy raz a ja zasugerowałem się, że jak producent podaje 60-70dni to w tyle będzie, jutro mija 70 dzień. Rośliny rosną pod słońcem, jednak nie w ziemi, a w doniczkach, ale jak pod słońcem to ponoć kwalifikuję się to jako outdoor. Tak też tutaj założyłem temat.
Pozdro.