• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

White Russian Auto - czy już mogę ścinać?

Wyszukiwarka Forumowa:

chemiq12

Member
Buchów
0
Witam. Wysadzałem w środku czerwca wydaje mi się że już mogę ścinać? To moja piewsza roślina z której coś wyszło więc chciałem zapytać się o radę kogoś bardziej doświadczonego. Pozdrawiam i z góry dzięki! :harvest:

Sativ0071

Well-known member
Buchów
1
potrzymaj jeszcze ze 3 tygodnie :) mi mazar wyszedł 1 czerwca i do tej pory go mam i potrzymam jeszcze tydzień, top jak rakieta :)

chemiq12

Member
Buchów
0
3 tygodnie aż?! Myślałem że to już końcówka... A jak byłoby z "mocą" jeśli ściąłbym ją tak jak teraz wygląda? Czy różnica będzie tylko w ilości? Mam lupe ale nie ogarniam tych włosków brązowych/białych. Na liściach ma pełno białych co nawet widać na zdjęciach więc nie kumam po co lupa... :p Dzięki za odpowiedź , pozdrawiam:joker:

Sativ0071

Well-known member
Buchów
1
jak zetniesz teraz to nie poznasz jej pełnej możliwości, haj bardziej wchodzi na psyche niż na uklad fizyczny, te włoski białe zrobią się brązowe a tu masz mojego mazara

i mam pytanie, jak by ktoś zajrzał, czy możliwe że niezapylony niczym automat może mieć pestki, zauważyłem jedną tak jak by łepek delikatnie wychyliła..

Grzesiu007

Active member
Buchów
0
Ziomek lupa przyda ci się po to by dokładnie zobaczyć trichomy <lol> obczaj..

http://www.haszysz.com/uprawa-indoor/169/169.html

Trichom jest to mieszanka mlecznych z brazowymi czyli ideal :harvest: fotka nr.4

http://www.haszysz.com/uprawa-indoor/27-suszenie/178-scinanie-suszenie-curring.html

Poczekaj jeszcze jakieś 2, 3 tygodnie max i bedą gotowe w 100%,wiadome jest że dużo będzie zależało od pogody :jocolor: jęsli chcesz zwiększyć plon zastosuj ripen <joint>
Z fartem do końca :harvest:

Sativ0071

Well-known member
Buchów
1
ja mam lupe i niemoge ujrzec triochomow, na moim zdjeciu dobrze je widac czy ch**owo?:D

chemiq12

Member
Buchów
0
dzięki chłopaki bardzo za pomoc. Potrzymam ją jeszcze i dam znać po zbiorach. Pozdrawiam :spalony::spalony:

Ciastek

Well-known member
Buchów
0
trichomy sa ta te male gruczoly które produkuja zywice,na twoim zdjeciu widac je elegancko(te male biale kropeczki które sie tak ladnie swieca i jest ich duzo):spalony:

Sativ0071

Well-known member
Buchów
1
tz. wiem co to są triochomy ale przez lupe je ch***wo się ogląda, 100% lepiej widać je na zdjęciu tak jak mówisz..

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół