• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

White Russian Auto Feminised

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam lubię sobie przysmażyć więc mam zamiar posadzić krzaczka <shiza>.
Zamówiłem 1 x White Russian Auto.
Chciałbym dobrych porad bo chce się zaopiekować rosjaninem.
Jestem całkowicie zielony co do sadzenia jedynie tyle co naczytałem na forum:jaraczz:
Licze na was ziomeczki. Łapa :spalony:.

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Zamowiles 1x sadzonke konopi czy jeden zestaw pestek? Bo szansa na to ze ci wykielkuje nie jest 100%. Bless :)

oleander

Well-known member
Buchów
0
Mowisz ze wiesz tyle co naczytales sie na forum .Czyli powinienes wiedziec sporo. Dlaczego wybrales automata przeciez maja krotki weg i jak cos spitolisz to bedzie lipa. Lecisz indoor wiec napisz cos o boxie wentylacji oswietleniu ,czy planujesz lst jaki masz zestaw nawozow itp. Napisz co chcesz wiedziec to pomoge. Pozdro

G

Gość

Guest
sadze in. buduje boxa wentylator łazienkowy, oświetlenie phillips, LST w planach choć jestem amatorem. nawóz biohumus forte. kermatyz, dolomitu nie wiem ile dać.. najbardziej martwi mnie kiełkowanie.

---------- Aktualizacja posta 22:39 ---------- Czas poprzedniego posta 22:33 ----------

ile lumenów będę potrzebował na 1 roślinkę? to chyba zależy od wielkości boxa?

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Podaj wymiary boxa jaki budujesz, szerokosc i dlugosc to powiem ci ile bedziesz potrzebowal zarowek, o jakiej mocy ty masz?

G

Gość

Guest
najlepiej to poradź mi jaki box na jedną roślinę i jaki sprzęt do mojego ruska :).

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Zbuduj sobie takiego boxa jak mam ja, a do ruska powinien ci wystarczyc nawet pc box, bedziesz potrzebowal 6-7 zarowek o mocy 20-22wat, energooszczednych jak chcesz oszczednie kupowac <joint> Co do nawozu to masz na forum od zarabania tego, szukaj takiej co ma napisane na tyle ph 6,5 - 6,7. do podlewania uzywaj wody mniej wiecej temperatury jaka jest w boxie, nie prosto z kranu, najlepiej jakiejs kupnej niegazowanej co ma podobne ph do gruntu. A ty masz automaat czy nie?

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:55 ----------

Zrob sobie troche wiekszy wymiarowo jak na zas bedziesz chcial wiecej chodowac :D

G

Gość

Guest
automat automat :D co do wody to wiem.
powiedz mi jeszcze jak je wykiełkować najlepiej?

oleander

Well-known member
Buchów
0
Maly box o wymiarach 30*40*60 bedzie wystarczajacy . Oswietlenie 4 swietlowki kompaktowe philips tornado 1550 lumenow 23w. (potrzeba ci 6000 lumenow) do tego trzy wentyle komputerowe (wtlaczajacy 80 mieszajacy 80 wyciagajacy 120 oraz zasilacz ) donica 7-10 litrow wylacznik czasowy odblysnik(z blachy do pieczenia masz na forum jak zrobic ) higrometr z termometrem nawozy na weg i flow. Eh nie chce sie poszukac nie? . Pozdro

G

Gość

Guest
ok ok dzięki wielkie postaram się na bieżąco wrzucać fotki mojego kamrata :D.
jeszcze tylko dręczy mnie kiełkowanie (prosze o rade który sposób wybrać dla zielonego) i czekam na nasiona :).

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
O kielkowanie to namniej sie martw :p

Sprawdzony sposob to odstaw wode z kranu na 24h potem do takiej wody wrzuc pestke na 3-5h zeby NAPECZNIALY, mozesz na dno polozyc wate zeby miala miekko :p nastepnie jak juz napecznieje wyciagnac i na malym talerzyku polozyc 6 husteczek na te husteczki polozyc konoopie i przykryc jeszcze jedna husteczka, i podlewac co 3h, ale tak zeby nie plywala bo sensi musi zlapac oddech powietrza po otwarciu, I oczywsicie kielkowac to w ciemnym miejscu, najlepiej w szafce gdzie jest temp, pokojowa (22-27stopni) Nastepnie nasionka wlozyc do kartoniak po jogurcie jak juz bedziesz mial z 3 male listki przelozyc do wiekszego czegos a juz dalej se poradzisz :p

---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:07 ----------

Oczywiscie do kartonika juz z gleba :)<sex>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół