Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
stary jakki on ma byc jhak w kubeczu masz bloto ????? wogole co to za ziemia ??? przestan go juz podlewac a moze odzyje chociaz mizernie to wyglda pozdro i z fartem:spalony:
Fotka byla robiona swiezo po podlaniu dlatego tak to wyglada. Jest to ziemia kwiatowa ph 6,5. A taki na pewno nie jest przez podlanie bo zanim go podlalem to juz tak wygladal. Prosze o rade kogos kto ma pojecie :zjarany:
---------- Aktualizacja posta 11:38 ---------- Czas poprzedniego posta 11:36 ----------
ProGrass ,czyli roslinka juz do wyrzucenia i nic z niej nie bedzie?
moje jedna duzo gorzej wygladala jak ja mrowy obzarly i przezyla dopuki nie zwiednie jest szansa nie wiem skoro mowisz ze to nie przelanie chociaz mi sie wydaje ze ewidentne przelanie chociaz moze poprostu narazie puki jest mala rosnie tak jakos dziewnie skrzywiona poczekasz to zobaczysz ;]
Na pierwszy rzut oka widać że faktura ziemi jest jakaś taka " nie do przyjęcia " nie podlewaj, zwiększ temperature, daj słońca i módl się, Powodzenia :spalony:
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.