• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

White Russian jak zwiedniety, co mu jest??

Wyszukiwarka Forumowa:

SensiSensi

Well-known member
Buchów
0
Witam!
Wie ktos co sie jej stalo ,ze tak wyglada?? Prosze o pomoc i rady co moge zrobic. :(

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
stary jakki on ma byc jhak w kubeczu masz bloto ????? wogole co to za ziemia ??? przestan go juz podlewac a moze odzyje chociaz mizernie to wyglda pozdro i z fartem:spalony:

D

delete

Guest
Witam!
Wie ktos co sie jej stalo ,ze tak wyglada?? Prosze o pomoc i rady co moge zrobic. :(
PAtrząc na ziemie to przelałeś i korzeń sie topi w bagnie . Co możesz zrobić? Radze ci wyj***c to i posadzić nowe .

SensiSensi

Well-known member
Buchów
0
Fotka byla robiona swiezo po podlaniu dlatego tak to wyglada. Jest to ziemia kwiatowa ph 6,5. A taki na pewno nie jest przez podlanie bo zanim go podlalem to juz tak wygladal. Prosze o rade kogos kto ma pojecie :zjarany:

---------- Aktualizacja posta 11:38 ---------- Czas poprzedniego posta 11:36 ----------

ProGrass ,czyli roslinka juz do wyrzucenia i nic z niej nie bedzie?

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
moje jedna duzo gorzej wygladala jak ja mrowy obzarly i przezyla dopuki nie zwiednie jest szansa nie wiem skoro mowisz ze to nie przelanie chociaz mi sie wydaje ze ewidentne przelanie chociaz moze poprostu narazie puki jest mala rosnie tak jakos dziewnie skrzywiona poczekasz to zobaczysz ;]

SensiSensi

Well-known member
Buchów
0
Z tego co obserwuje juz chyba nic z niej nie bedzie. Szkoda ,ze nic nie moge zrobic ,zeby ja ocucic. Myslicie ,ze spryskanie asahi pomoglo by?

Jimi Jama

Member
Buchów
0
Na pierwszy rzut oka widać że faktura ziemi jest jakaś taka " nie do przyjęcia " nie podlewaj, zwiększ temperature, daj słońca i módl się, Powodzenia :spalony:

SensiSensi

Well-known member
Buchów
0
Obecnie roslinka ma bardzo suche liscie, odpadl jej jeden. Wydaje mi sie ,ze nic juz z tego nie bedzie ;(

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół