• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

White Russian , Passion#1 Outdoor 2012 Komentować .

Wyszukiwarka Forumowa:

Honestus

Member
Buchów
0
Ostatnia edycja:

GEMINI

Well-known member
Buchów
0
Powoli i do przodu, coś zawsze wyjdzie na razie nieźle . Czy są to samiczki i czy automaty?? jakiś trening planujesz ?? dajesz jakieś nawozy ?? powiedz coś więcej.

"pod chmurką są od 04.06.2012" rozumiem że były wtedy wysiewane do tego na dworze, a wzeszły po kolei Passion 13.06.2012, WR 22.06.2012. Powodzenia i dobrej zabawy w ogródek życzę z sukcesami:harvest::harvest::harvest:.

Pozdrawiam i zapraszam do mnie

Honestus

Member
Buchów
0
Sorki za mój błąd! Pod chmurką są naturalnie od 4.07.2012. dwa razy podlałem biohumusem,teraz akurat jest duże zachmurzenie i często pada. Miejscówkę mam ładną ,nie jestem pewien czy ogarnę ale będe się starał aby choć 2 gramy mieć :smokee: . Liczę na pogodną drugą połowę lipca i sierpień... oby tylko słonko było. Na kwitnienie mam florovit,ale to potem się będe martwił teraz aby szły do góry. Liczę na podpowiedzi ze strony doświadczonych growerów. Acha,jeszcze nie wiadomo czy panny będą. Po cichu liczę że tak. Passion dostałem jako gratis w f2 seeds. WR to automat z f2.

Honestus

Member
Buchów
0
Witam po długiej przerwie,chciałem pochwalić się bo jednak okazała się panną,co sądzicie ? Dojdzie do pazdziernika? Passion 1

:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół