• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

White Russian x4 auto feminizowane out

Wyszukiwarka Forumowa:

Early Skunk

Member
Buchów
0
siemka wszystkim !!!
jest to mój pierwszy out z ta odmiana wcześniej miałem ja w boxie przy średnich warunkach i dała całkiem duży plon

mam tutaj cztery feminizowane White Russian
ziemia z biedronki :) uniwersalna
podlewane będą biohumusem i jakimś tam nawozem do roślin zielonych z dużą zawartością azotu a w fazie flo planton K
idą na out... Ziemia na oucie będzie wymieszana z "gnojem"
tylko jest lipa bo narazie stoja na parapecie box sie spieprzył :pl::pl::pl:

pierwsza panienka ma dwa dni

druga i trzecia panienka

tylko ta jakas dziwna jest :/

czwarta niestety jeszcze sie nie wykluła :)
zdjęcie wszystkich czterech panienek

nie długo dorzucę kilka fotek zanim pojda na dworek :salut:

G

Gość

Guest
Będziesz je trzymał w doniczkach czy do gleby? Jak w doniczkach to w ilu litrowych? Wpadnij do mnie jak byś chciał porównać.

BlackDeath

Well-known member
Buchów
0
Wyrzuc je na spota, przykryj polowka butelki coby nie podmylo.
Btw pozno troche zaczynasz

G

Gość

Guest
Automat !! Spoko dojda w góra trzy miesiące zbiór pod koniec września lub początek października.

E

Eszterebeszte

Guest
Automat !! Spoko dojda w góra trzy miesiące zbiór pod koniec września lub początek października.

Pewnie, że tak ja mam swoje od 2 tyg na out w doniczkach w tym white russian'a który mi się ociąga ale to przez te deszcze, już za pewne jest lepiej :)

Early Skunk

Member
Buchów
0
Będziesz je trzymał w doniczkach czy do gleby? Jak w doniczkach to w ilu litrowych? Wpadnij do mnie jak byś chciał porównać.

w doniczkach raczej nie w glebie się rozwiną jak będą chciały :)

a co do tego ze za późno to własnie wiem bo wysyłka pestek sie opóźniła strasznie miało byc piec dni a był miesiąc :pl::pl::pl::pl:

a powiedzcie mi jak możecie czy za jakiś tam czas robić im trening i jaki nawoź syntetyczny by się nadał najlepiej ??

chudyrok

Well-known member
Buchów
0
Postawił buchów: 0 Dostał 0 buchów Wystawił negatywów: 0 Dostał 0 negatywów Domyślnie Automat !! Spoko dojda w góra trzy miesiące zbiór pod koniec września lub początek października.
Pewnie, że tak
jak nawet liczac te 3 miesiace od dzis czyli kiełki juz powinny byc w ziemi to wychodzi do połowy pazdziernika aaf maja to do siebie ze sa bardziej narazone na plesn a w tym miesiacu (X) beda na pewno czeste opady i do tegomozliwe przymrozki itp
wiec trzeba to wszystko tez wziasc pod uwage

Early Skunk

Member
Buchów
0
siemka kilka zdjec z dzisiaj i jutro prawdopodobnie ida na out

pierwsza panienka...

druga i trzecia ...

i czwarta...
i co do niej to mam pytanie wysadzać ja jutro tez czy jeszcze nie ??

E

Eszterebeszte

Guest
Poczekaj jeszcze ze 2-3dni ze wszystkimi:) Troche mają mało światła ale na spocie podsyp je ziemią

G

Gość

Guest
a powiedzcie mi jak możecie czy za jakiś tam czas robić im trening i jaki nawoź syntetyczny by się nadał najlepiej ??[/QUOTE]

trening zawsze wskazany.
a jesli chodzi o nawozy to zalezy ile masz kasy. mi tam canna pasuje.

Early Skunk

Member
Buchów
0
siamanko dodaje kilka fotek ....
z 4 sztuk zostały 2 :(
a dwie znikłu na out ...

pierwsza jest w domu w boxie bo a out wgl nie rosła ...

Druga jest na out...

---------- Aktualizacja posta 05-09-2012 19:52 ---------- Czas poprzedniego posta 02-09-2012 19:15 ----------

siemka mam pytanie... dobrze jest zrobiony prowizoryczny trening taki aby był to jest ...

....

jak mówicie dopiero zaczęła kwitnąć a ty nie długo zimno się zrobi a musi kwitnąć 8 tygodni będzie coś z tego ??

E

Eszterebeszte

Guest
Kolego, ja widzę, że ona dopiero się zbiera do kwitnienia, trening taki prowizorkajuż i tak dużo nie da ale zawsze coś, szykuj coś na pleśń bo aura powoli jesienna, pozostało trzymać kciuki poddawać się nie można np. mój critical+ rosnący do 2,5m ma ok 15-20cm prawie 3 miechy wega hehe ale niech kolega sobie żyje :) Powodzonka

Early Skunk

Member
Buchów
0
siamanko dorzucam kilka zdjec :)

urosła o jakies 60 % w połtora tygodnia :)

i mam pytanie jakbym ja przesadził do doniczki i wrzucił w box coś sie stanie?? ??
i dostała poł paczuszki plantona :)
oceniajcie blesss

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół