• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

White widow af seedbank trawka

Wyszukiwarka Forumowa:

Biała Wdowa

New member
Buchów
0
Czy opłaca sie kielkowac jeszcze coś takiego na out pod naszym niebem? Dojdzie do przymrozkow?
White widow af reg z seedbank trawka

piesmorderca

Well-known member
Buchów
0
ja właśnie już kiełkuję od wczoraj AF White russian i think diferent i sam jestem ciekaw jak dojdą

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
spoko dojdzie ci jeszcze bez problemu ale lepiej wez z f2 ja osobiscie bardzo polecam a forum trawki mowi samo za siebie xD

rudy10218

Well-known member
Buchów
0
ale macie sagany dlaczego ku**a af ma wam nie dojsc??

G

Gość

Guest
Odmiany AF ( w Twoim przypadku White Widow ) mają krótszy weg. niż zwykłe odmiany dlatego zdąży dojść każdy automat. :pl:

Biała Wdowa

New member
Buchów
0
Dzieki za pomoc!!! Pytałem bo z doświadczenia wiem ze af u nas nawet w najlepszych miesiącach (tj. Wysadzone pod koniec maja) nie daje rady skończyć do połowy sierpnia, stad tez moje wątpliwości.
Jeszcze raz dzieki!

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
ja myślę że nie ma sensu już kiełkować na outdourze bo jest już lipna pogoda a nie wiadomo co nas czeka w sierpniu możesz wysadzić ale też mogą ci nie dojść i zmasakrować je pogoda może

moja opinia

brylant

Well-known member
Weteran
Buchów
0
spoko dojdzie ci jeszcze bez problemu ale lepiej wez z f2 ja osobiscie bardzo polecam a forum trawki mowi samo za siebie xD

a co jest nie tak z forum trawki? czy z ich seedbankiem?

GreenPrime

Well-known member
Buchów
0
Jezeli bedzie ladna pogoda to powinny dojsc lecz nie mysl ze wyrosnie ci ladny duzy af, zapewne urosnie ci dlugi badyl gdyz noc staje sie dluzsza od dnia. Przez co te 14 vega nie wystarcza aby roslina ladnie sie rozkrzaczyla;D Zawsze warto sprobowac;D zawsze cos tam zetniesz ;) :spalony:pzdr

brylant

Well-known member
Weteran
Buchów
0
zjarany emeryt za co mi dales negatywa? za to ze zapytalem co jest nie tak? hahahahaha

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół