nasiona marihuany

White Widow na Outdoor

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Witam! Pokusiłem się o nowy temat : ]

W związku ze zgodą matki na 1-2 krzaczki na ogrodzie, chciałbym się dowiedzieć jak długo, i jaki wysoki będzie WW. Duużo słońca, 12L wiadro jako donica wkopana w ziemie, ziemia troche kupna, troche moja (z kompostu) + Biohumus extra + styropian i perlit i czoś z pH oczywiście.
................................................./\ ??
Ile takie 2 krzaki będą miały CM | ??
.................................................||

WW mocno śmierdzi?

I Czy SOG z LR na OUT to dobry pomysł? ; d (SOG z nasion, nie da sie klonowac LR).
Posadził bym je do 2 skrzynek (takich prostokątnych, podłużnych doniczek na okna)
i wkopał obok siebie. Ile do takiej skrzynki ich dac? myślę że z 10 sadzonek (bo i tak samce wyrwę)

Mam jeszcze miejscówkę gdzie na 100% nikt nie chodzi... Dziwię się że nie pomyślałem o niej wcześniej... ; d i tam bym posadził też kilka krzaków... Najleprze jest to że ona jest jakies 100M od mojego domu : ]

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
podstawowa kwestia to to, ze ww nie nadaje sie na out

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
marny rodzaj wybrałeś jak na out niepowiem że nic z tego nie będziesz miał ale będziesz miał marny ch*j

zoyman

Well-known member
Buchów
0
szkoda bo ja tez chcialem ww dac na out... to kiszka mozna rzec

C

Canabis_16

Guest
Chój wiecie!!! Kierujecie sie tylko opisem Nirvany iż odmiana indoor i koniec.... Owszem nie dojdzie w naszym klimacie za, żadne skarby no chyba ze w szklarni ale i tak uprawiana na aut radzi sobie całkiem niezle i daje całkiem niezły plon. Sam mam WW na aut w tym roku ma jakieś 1,8m i pokazała jóż pleć :tongue: Jeszcze zanim zakwitła testowałem moc małych listków jak sie okazało dają one lekki ale przyjemny high... Ciekawe co będzie w październiku! Zaraz przez żniwami zrobie kilka fotek aby obalić mit o tym iż WW nie nadaje sie na aut!

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
436
mit buster sie znalazł... Przeciez to bankowo pewne ze nie dojdzie w naszym pie****onym klimacie bo setki growerow probowalo. jednym wychodzilo lepiej, jednym gorzej. Plon jakis bedzie ale na pewno nie taki jak przy sprawdzonych odmianach na polski klimat. Chcesz miec duzy i mocny plon z ww to wypie****aj z polski na równik albo na któryś ze zwrotników!

glinka

Well-known member
Weteran
Buchów
13
Równiez mam WW na out i tez wydaje mi sie ze nie dojdzie ! Ale na wegu rade daje sobie ŚWIETNIE !
Jasne jest chyba to ze skoro planujesz uprawe to lepiej wybrać odmiane ktora
A) dochodzi w PL
B) spelnia reszte twoich warunków

Ja myslalem o indorze ! Ale był przypał i musiałem uciekac na dwór i jest jak jest, ale licze chociarz na niedojrzale plony ! Chociarz w tym roku lato mozee wszystkich zaskoczyc !
A jak bedzie ? - Sie okaże !

J

Jazzmad

Guest
quakemind napisał:
mit buster sie znalazł... Przeciez to bankowo pewne ze nie dojdzie w naszym pier******** klimacie bo setki growerow probowalo. jednym wychodzilo lepiej, jednym gorzej. Plon jakis bedzie ale na pewno nie taki jak przy sprawdzonych odmianach na polski klimat. Chcesz miec duzy i mocny plon z ww to wypie**** z polski na równik albo na któryś ze zwrotników!

buyaahahahahahha

co za beka czlowieku jesli nigdy nie sadziles ww w pl na oucie to sie nie wypowiadaj bo to co mowisz jest zenujace
co roku juz od 5 lat sadze ww wlasnie na oucie i wg mnie lepiej rosnie niz w domciu pod lampa
bedziesz mial bardzo duza roslinke wiec proponuje co 2 tyg podcinac ja a bedzie naprawde fajna a i moc bedzie bardzo ciekawa tym niemniej waronek jest jeden trzeba ja posadzic juz pod koniec maja lub na poczatku czerwca bo pózniej raczej nie dojdzie.
a co do zapachu to ww wcale nie ma takiego intensywnego pachnie przez pierwsze 2 miechy jak pomidor wiec spoko szoko ;)

G

Green

Guest
tym niemniej waronek jest jeden trzeba ja posadzic juz pod koniec maja lub na poczatku czerwca bo pózniej raczej nie dojdzie

boze nastepny doswiadczony z 5 letnim stazem znawca co mysli ze okres wysadzenie rosliny na out ma cos wspolnego z czasem w jakim zacznie kwitnac ....BZDURA!!!!!
pozatym na rynku jest tyleroznych WW ze szkoda gadac i kazda ma inen domieszki genow wiec jedna moze zdazyc druga nie tymabrdziej jezeli mowa o nirvanie to tamjzu zypelnie moze byc roznie mi akurat klony niedoszly zuplenie nawet dawalem niedawno fote jak wygladaly 06.10/2005 wiec w tym przypadku kazdy moze miec po czesci racje

pozdr.

zoyman

Well-known member
Buchów
0
Ja moja zasadze na poczatku maja i powinna dojsc...

C

Canabis_16

Guest
Ja swoją wysadziłem na samum początku maja 3 dokładnie.... Zaczeła józ kwitnąć... Troche to dziwne ze typowa odmiana indoor zakwitła w lipcu moze to dlatego ze józ wczesniej zaczołem podlewać ją nowozem na flow...... Pod lampą kwitnie około 9 tyg.... Na aut to oczywiste ze będzie jej to szło troche mozolnie i nie dojdzie napewno ale plon i tak może być duży a w szczegulności na aut.

zoyman

Well-known member
Buchów
0
To dobrze.. może mi sie uda.. moze nastepny rok bedzie tak samo ciepły...

D

delete

Guest
O masakro ; d Ja się nie pytałem czy ona się nadaje na OUT, tylko o to co w pierwszym poście ;] i Nikt nie odpisał prawie, Jazzmad tylko odpowiedział ze nie smierdzi i ze dobrze rośnie mu. Dzięki!
Proszę kogoś o coś konkretnego, a tu jajko ; d i koeljna bezsensowna kłutnia na ten sam temat.... Nasionak nie nirvany, tylko bogusika ; d

BTW. Znalazłem zawalistą miejscówkę ; D blisko domu, nikt tam za uja nie chodzi (bo jedyna droga zostala zamknieta, a komu się chce popieprzać na kawałek pola? Jak ktoś idzie z psem to ma po drodze wiele miejsca + tam trzeba się przeciskać itp... : ] z Jednej strony ogród obrośnięty choiunkami, że nic nie widać, z drugiej stara opuszczona budowa, z trzeciej to samo, z czwartej droga, ale dużo nizej i nic nie widać. Na łaczce troche choinek więc będzie się maskować. Duużo słońca, wkopie wiadra i jest git ; d

hlor

Well-known member
Buchów
2
Sluchaj prawda jest taka ze wielu chodowcow sie zawiodlo sadzac WW na dworzu, ale napewno byly jakies wyjatki. Jesli masz juz nasionka to nie zostaje ci nic innego niz sadzic ale nastepnym razem jak bedziesz dobieral odmiane to wybierz pewniejsza o duzej mocy ( np. EM ) taka co przewaznie dochodzi.

kayaman

Well-known member
Buchów
0
hlor napisał:
nastepnym razem jak bedziesz dobieral odmiane to wybierz pewniejsza o duzej mocy ( np. EM ) taka co przewaznie dochodzi.
O EM tez były długie rozmowy ,nie wszyscy mówią ,ze to jest taka pewna odmiana jeśli chodzi o dojście, ale co do mocy ,to podobno jest mocna . :thumright:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół