Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
gandzia rośnie na stepach i pustyniach .... chcesz ją zabić ??Wyszła z gleby wczoraj a ty już pytasz czy dobrze się rozwija ... i co następne pytanie "ile wyciągnę ?? "
A ja mam pytanie z innej beczki - czy to normalne, że na samej górze "roślinki" która wyszła może z 12h temu, jest pestka? ma normalnie łodygę a na górze jest pestka xD
A ja mam pytanie z innej beczki - czy to normalne, że na samej górze "roślinki" która wyszła może z 12h temu, jest pestka? ma normalnie łodygę a na górze jest pestka xD
jasne że normalne ... roślinki wyczuwają intencję " grołwerów " i w ten sposób się zabezpieczają ( głupie-myślą że w kaskach dłużej przetrwają - przecież każdy grower wie że nawozami się leje a nie pryska):lol3:
no chyba że nawożenie dolistne - ale prze takimi się roślinki nie bronią
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.