• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

White Widow Poczatkujacy Ogrodnik

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Tak jak w tytule jest to White Widow Auto Femi czy dobrze sie rozwija nie jest lodyzka wyciagnieta?

1 DZIEN####

Ostatnia edycja:

unnamed

Well-known member
Buchów
0
gandzia rośnie na stepach i pustyniach .... chcesz ją zabić ??Wyszła z gleby wczoraj a ty już pytasz czy dobrze się rozwija ... i co następne pytanie "ile wyciągnę ?? "

kref095

Well-known member
Buchów
0
wszystko git na początku się tak wygina potem rośnie normalnie pozdrówka

Autoflowering

Well-known member
Buchów
0
A ja mam pytanie z innej beczki - czy to normalne, że na samej górze "roślinki" która wyszła może z 12h temu, jest pestka? ma normalnie łodygę a na górze jest pestka xD

D

delete

Guest
A ja mam pytanie z innej beczki - czy to normalne, że na samej górze "roślinki" która wyszła może z 12h temu, jest pestka? ma normalnie łodygę a na górze jest pestka xD

Czasami tak się zdarza pestka powinna sama odpaść po jakimś czasie...<coolpalacz>

G

Gość

Guest
Tak czasem tak jest ale sie nie bój da sobie rade i zgubi pestke:jaraczz:

EasySativa

Well-known member
Buchów
0
moja pestka sie kiedyś tak dokleiła że się ściągnąć nie dało osobiście polecam pęsetke do takiej operacji no i ostrożnie

unnamed

Well-known member
Buchów
0
jasne że normalne ... roślinki wyczuwają intencję " grołwerów " i w ten sposób się zabezpieczają ( głupie-myślą że w kaskach dłużej przetrwają - przecież każdy grower wie że nawozami się leje a nie pryska):lol3:
no chyba że nawożenie dolistne - ale prze takimi się roślinki nie bronią :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół