Mam pytanko mam boxa o wymiarach 50 na 60 i wys 50 myslalem zeby wsadzic tam lowrydery a ciekawi mnie czy mozna by tam wcinac white widow i trenowac ja LST jak uwazacie? i a jaki sredni plon ewetualnie miglbym liczyc przy srednio dobrych warunkach?
yoyy napisał:wihite widow ci sie nie zmieści, low rider ci sie ledwo zmieści , a gdzie sie zmieści oświetlenie, jeżeli lr urośnie ci na max. wys. ok 40cm to zostanie ci tylko 10 cm na oświetlenie, a szczyty się przypalą od lamp
[ Dodano: 2006-03-01, 11:59 ]
najlepiej zrub większego boxa
Yyy moje zachowały się inaczej. Po przełączeniu na flo zaczęły się piąć w górę jak szalone... zastosowałem na żeńskiej LST a na męskiej HST (sznurki i łamanie). Reasumując po od momentu przełączenia fotoperiodu urosły o dobre 50%.sub napisał:WW nie rośnie zbyt wiele po przestawieniu na 12/12
Ca2na3is napisał:Yyy moje zachowały się inaczej. Po przełączeniu na flo zaczęły się piąć w górę jak szalone... zastosowałem na żeńskiej LST a na męskiej HST (sznurki i łamanie). Reasumując po od momentu przełączenia fotoperiodu urosły o dobre 50%.sub napisał:WW nie rośnie zbyt wiele po przestawieniu na 12/12
Ca2na3is napisał:Mam widow od pewnego swego, który nabył od pana XYZ ze starego hyperka.
PRzy 69W i 4500lum miałeś 30g i 400 nasion??? Cholera! Ja miałem może z 3g szuszu i około 120 nasion. Jak je zapylałeś??? Ja trzymałem faceta z kobiszczą i samo się wszystko pyliło. Powierzchnie mam 0.13m2 i 4400lum więc warunki zbliżone do twoich.