nasiona marihuany

White Widow

Wyszukiwarka Forumowa:

MrGanja

Active member
Buchów
0
Mam pytanko mam boxa o wymiarach 50 na 60 i wys 50 myslalem zeby wsadzic tam lowrydery a ciekawi mnie czy mozna by tam wcinac white widow i trenowac ja LST jak uwazacie? i a jaki sredni plon ewetualnie miglbym liczyc przy srednio dobrych warunkach?

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
wihite widow ci sie nie zmieści, low rider ci sie ledwo zmieści , a gdzie sie zmieści oświetlenie, jeżeli lr urośnie ci na max. wys. ok 40cm to zostanie ci tylko 10 cm na oświetlenie, a szczyty się przypalą od lamp

[ Dodano: 2006-03-01, 11:59 ]
najlepiej zrub większego boxa

K

k_kaliber

Guest
sa uprawy w kompach :tongue:
10cm lampa
4mm szyba
15 cm doniczka
A co do ziolka to ja mialem White Rino i bylo male ale nic nie trenowalem
Poszukaj Indici 100%
mie trzymaj za dlugo na wegu
Nie licz na 1kg zbiory :tongue:

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
do takiego małego boxu , nalepiej by ci wyszło scrog, weź przykład z koyota

S

sub

Guest
yoyy napisał:
wihite widow ci sie nie zmieści, low rider ci sie ledwo zmieści , a gdzie sie zmieści oświetlenie, jeżeli lr urośnie ci na max. wys. ok 40cm to zostanie ci tylko 10 cm na oświetlenie, a szczyty się przypalą od lamp

[ Dodano: 2006-03-01, 11:59 ]
najlepiej zrub większego boxa

White widow się ZMIEŚCI.

LST : SCROG : HST

WW nie rośnie zbyt wiele po przestawieniu na 12/12 : pomimo tego, że dość długo dojrzewa zachowuje się raczej jak indyjka : nie ma szczególnie silnej elongacji po przestawieniu na kwitnienie.

Kwestia sposobu uprawy. Można przecież przestawić rośliny na 12/12 przy 3 pietrze : i je dodatkowo łamać i wiazać.

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
sub napisał:
WW nie rośnie zbyt wiele po przestawieniu na 12/12
Yyy moje zachowały się inaczej. Po przełączeniu na flo zaczęły się piąć w górę jak szalone... zastosowałem na żeńskiej LST a na męskiej HST (sznurki i łamanie). Reasumując po od momentu przełączenia fotoperiodu urosły o dobre 50%.

S

sub

Guest
Ca2na3is napisał:
sub napisał:
WW nie rośnie zbyt wiele po przestawieniu na 12/12
Yyy moje zachowały się inaczej. Po przełączeniu na flo zaczęły się piąć w górę jak szalone... zastosowałem na żeńskiej LST a na męskiej HST (sznurki i łamanie). Reasumując po od momentu przełączenia fotoperiodu urosły o dobre 50%.

Skad WW ?
Greenhouse? Nirwana? Dp ?

Moje [ dutch passion] nie zachowywały się aż tak. Nie miałem problemu z upchaniem w szafce o wysokości 45 cm. Oświetlenie świetlówki Veg 1.5 tygodnia. Główny cel uprawy nasiona : powierzchnia 40x 40 cm. Oświetlenie 3 x świetlówka 23 w osram. Roślina jedynie podwiązana drutem : bez przycięcia.

Minimalistyczna uprawa nie towarowa: poza 4 setkami nasion miałem jeszcze z ok. 30 g suszu.

4 sztuki : z których tylko jedna okazała się żeńska.

Moje wdowy niewiele różniły się wzrostem : eleonacją podczas kwitnienia czy nawet szerokością liści : od hindukusha – z dłużej dojrzewały : ale jeśli chodzi o zachowanie się podczas uprawy dosyć podobnie.
Także podobnie do northerm lights .

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Mam widow od pewnego swego, który nabył od pana XYZ ze starego hyperka.
PRzy 69W i 4500lum miałeś 30g i 400 nasion??? Cholera! Ja miałem może z 3g szuszu i około 120 nasion. Jak je zapylałeś??? Ja trzymałem faceta z kobiszczą i samo się wszystko pyliło. Powierzchnie mam 0.13m2 i 4400lum więc warunki zbliżone do twoich.

S

sub

Guest
Ca2na3is napisał:
Mam widow od pewnego swego, który nabył od pana XYZ ze starego hyperka.
PRzy 69W i 4500lum miałeś 30g i 400 nasion??? Cholera! Ja miałem może z 3g szuszu i około 120 nasion. Jak je zapylałeś??? Ja trzymałem faceta z kobiszczą i samo się wszystko pyliło. Powierzchnie mam 0.13m2 i 4400lum więc warunki zbliżone do twoich.

Poczekałem na 4-5 tydzień kwitnienia.
Zapylałem nie od samego początku a wtedy gdy były już spore szczyty.
Potem : do czasu gdy męska nie zdechła: zapylałem wszystkie kwiaty które się jeszcze pojawiły:

Tak poza tym to ta uprawa trwała od zapylenia : do ścięcia jeszcze ok. 10 tygli. - wyszło 15 tygodni kwitnienia jak nic: było nieco wtórnych przyrostów:
- 3.5 miesiąca - kupa czasu:

Poza tym ocena masy jest nieco : na oko.. ;) no powiedzmy 25 ;P + te 400 czyli około 6-7 g nasion. – nie wszystkie pełne: troszkę pustawek: ale mało. Niektóre nieco niedojrzałe ;P
No 30 gramów dilerskich licząc liście ;> wagi nie mam :

A jeszcze jedno: nie trzymałem się zbyt sztywno fotoperiodu: jakiś czas miały 24/12 : oraz okres niezbyt ustabilizowany – awaria timera : -> nie było oznak hermienia : za to były wtórne przyrosty: troche swierzej sałaty:

ps: mialeś 4 świetlówki 20w i sumaryczny plon 3 g + 2-3 g nasion ?
80W i powiedzmy łacznie 6 g plonu ?!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół