Wiadro dla początkującego

Wyszukiwarka Forumowa:

iluminatus

Member
Buchów
0
Mam takie pytanie. niedawno paliłem pierwszy raz. teraz mam około pół grama ale nie chce od razu wszytskiego spalić. Wpadłem na pomysł żeby zajarać z wiadra. Polecacie tą metodę dla początkującego?? Od razu mówie że szlugów nie pale i na początku miałem problemy z porządnym zaciągniecięm się, a gdzieś słyszałem ze jak sie pali z wiadra to dym łatwiej wchodzi. i można się zjarać mocno jednym takim buchem :)

S

sdfsdf

Guest
no dym wciagasz caly na raz i masz banie konkretna :) ale niewiem czy bys temu podolal :/ najlepiej jak bys sam nie palil i wszystko bedzie ok :)
wiadro nie jest zalecane dla poczatkujacych wiec musisz sam zadecydowac :)
Pozdro!

iluminatus

Member
Buchów
0
no to chyba nie będe narazie jarać z wiaderka. pozostanę przy fifce. I jeszcze jedno pytanie.
jak pierwszy raz paliłem z fifki, to mało płuc nie wyrzygałem od kaszlu po kilku buchach. jak sie pali z bonga to kaszel jest mniejszy??

S

sdfsdf

Guest
nie no z bonga to jest troche inaczej ale mozesz sprobowac :) zalej jakims soczkiem i moze bedzie lepiej dla twoich pluc :) ale na poczatku zawsze tak jest :) nie ma sie co martwic :) przywykniesz i bedzie dobrze zobaczysz :)
Pozdro!

iluminatus

Member
Buchów
0
ok dzięki za odpowiedź :) zajaram z bonga chyba. I jeszcze jedno małe pytanko. (duzo tych pytań zadaje jak to nowicjusz :)) do czego służy dokładnie sprzęgło w bongu?

S

sdfsdf

Guest
sciagasz chmure i masz sprzeglo zamkniete i jak czujesz ze starczy Ci tego bucha to puszczasz sprzeglo i caly ten dym co jest w boniu wciagasz do pluc a powietrze ciagniesz nowe ze sprzegla a nie poprzez siuwarek z cybucha :)
poprostu sprzeglo puszczasz po to by opruznic bongo :) tak jest bardziej ekonomicznie bo bez sprzegla nie sciagnol bys calego dymu i ucieklo by do gory :p a szkoda bybylo :)
Pozdro!

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
fajnie wyglada dym w boniu po puszczeniu sprzegla:D Jak w momencie wlatuje taka bomba do pluc:D I'M LOVIN IT

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
No bez sprzęgła nie ma konkretnych hytów, dopiero po puszczeniu sprzegła wchodzi dobra chmura ;] A co do wiadra to wcale nie taka straszna sprawa, mozesz spróbować ;] Hyt wchodzi gładko a za***a porzadna tylko na poczatku po prostu nie "zasysaj" bardzo duzej chmury! Pozdro

H

haszyszekk

Guest
Tylko nie bierz za dużej butelki :) Ja ostatnio zrobiłem dobie wiadro z butlą 6l
Ale buchy szły ;) takie 6l na 2 uchy mósiałem rozkładać bo jak całe 6 chciałem wciągnąć to straszny ból w płucach był...
iluminatus, pooglądaj sobie różne metody palenie np. na www.waytoomany.com i będziesz mniejwięcej wiedział co jak wygląda... pzdr

mooss

Well-known member
Buchów
0
Ja kiedys na raz wziolem z wiadra cale pluca szybkow wypuscilem i drugi raz cale pluca..
Myslalem ze umre, od kaszlenia ostro mnie przymroczylo XD
Ale potem nie wiedzialem co sie zemna dzieje przez 2h...czulem jak bym nie mial ciala, potem sobie z kumplem wkrecilismy ze jestesmy orlami i latamy nad domem, a ja widzailem dom z gory i orla z glowa czlowiaka ktory zemna latal XD XD
To chyba nie byl eko stafik ;/

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
po czystym ziolku raczej nie powinienes miec takich schiz... albo sciemniasz, albo miales ziolo z jakims gownem

mooss

Well-known member
Buchów
0
Pewnie z gownem bo od jakiegos pierwszego lepszego dila...

iluminatus

Member
Buchów
0
dzięki za odpowiedzi :). Znacie może jeszcze jakieś stronki podobne do tej co podał bogusik?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół