WIADRO

Wyszukiwarka Forumowa:

rafko16

Member
Buchów
0
WIADRO ! Witam Was ! MAM pytanie troche glupie :p ale jesli nie zapytam to sie nie dowiem :) wiec prosze o wyrozumialosc ! Jak butelka w wiadrze jest juz napelniona dymem i sciagam hita ciagnac powoli butelke z dymem w dol wiadra to nie musze sie zaciagac - prawda ? dym sam do buzi wlazi - prawda ? Pozdrawiam !!

[ Dodano: 2006-08-08, 01:15 ]
aaha zapomnialbym :p Bo ja jaralem dopiero 4razy z kumplem z fify :) Zauwazylem ze niektorzy odradzaja dla poczatkujacych palic z WIADRA ! A co wy mysliscie o tym ?? Odradzilibyscie mi czy nie :p Ale jakbym mial palic to juz butelka 2l i w to butelka 1.5l ! Pozdro

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Jak butelka w wiadrze jest juz napelniona dymem i sciagam hita ciagnac powoli butelke z dymem w dol wiadra to nie musze sie zaciagac

ja sie zawsze zaciagam

Zauwazylem ze niektorzy odradzaja dla poczatkujacych palic z WIADRA

dla poczatkojacych palenia z wiadra to zaduzo jak dla nich , pierw lepeij zawsze palic z fifki lub jointy

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
rafko16 napisał:
Jak butelka w wiadrze jest juz napelniona dymem i sciagam hita ciagnac powoli butelke z dymem w dol wiadra to nie musze sie zaciagac - prawda ? dym sam do buzi wlazi - prawda ?

Shogo napisał:
ja sie zawsze zaciagam

Shogo, rafkowi chodziło o to, że dym sam wlatuje do płuc, nie trzeba go ciągać, bo sam wlatuje, nie zrozumieliście się.

rafko16 napisał:
Zauwazylem ze niektorzy odradzaja dla poczatkujacych palic z WIADRA ! A co wy mysliscie o tym ?? Odradzilibyscie mi czy nie

dla niektórych faza bywa za mocna

D

delete

Guest
z wiadra jeszcze towarku nie paliłem ale paliłem fajke z wiadra kumpel mi ukręcił
Myślałem że odlece tEGO NIE DA SIE OPISAĆ. Zachęcam was do tego Fajka + Wiadro
krutki czas na haju ale jaki mocny!!!!

Fajke tzw papierosa

Pedro

Well-known member
Buchów
0
Nie paliłem przez długi okres czasu - od taki kaprys :silent:
Zapodałem wiaderko - totalny nieogar - dodam, że stafik był mocny...
Dla początkującego - ja także bym odradzał!

rafko16

Member
Buchów
0
dzieki za odp Wiec jak narazie zostawie wiadro a sproboje z butelki :) oraz z balonem :) pozdro

WeedMarlboro

Well-known member
Buchów
2
ta kaczuszka powinna ci sie nadac tylko troszke gryzie bo taki suchy dym jest ale w sumie od palenia zalerzy chyba ze zmontujesz wodna kaczke^^tylko trzeba uwazac
z nia bo sie mozna opic jak zamocno pociagniesz a co do wiaderka mocno wali w dupsko^^w waidrze najfajniejsze jest to ze widzisz to za***iste mleczko(gesty dymek) zanim je sciagniesz ummmm pozeja:D pyszota hehe

P

pit-pawel1

Guest
Hehe to dobrze że zrezygnowałeś z wiadra jeżeli paliłeś dopiero 4 razy :rendeer:

aczkolwiek chciałbym Cię zobaczyć po buchu z wiadra :pr:

K

koza19866

Guest
Wiaderko to jest dobra rzecz tylko zabija hehehehe kiedys nawet po 30 min jak sie odbije no nie raz wylatuje dym z puc,,,,smieszne ale prawdziwe

drexter

Well-known member
Buchów
0
wiadro to dla mnie zabojcza bron . jeszcze nie odwazylem sie palic tym sposobem hehe cienias ze mnie za slabe pluca mam ale z tego co slyszalem to po jednym wiaderku mozna mozna nie zle sie zaj***ć ale z tego co mnie sluchy dochodza to niedoswiadczonym palacza nie zaleca sie to pluca moga rozsadzic hehehe :farao: :farao: :silent: :silent: :flower: :flower: :queen: :queen:

bejos

Well-known member
Buchów
0
na poczatku polecam ci palic ze szkła albo jointy z dużą ilością tynksu potem syp coraz więcej ziołka a za wiadra bierz się jak doświadczenia nabierzesz bo możesz się zakrztusić albo za maco się spalić;p

rycerz

Well-known member
Buchów
0
ja zawsze przy wiadrze biore takie chmury ze nie musze się zaciagac ;p

a raczej dla poczatkujących nie polecam wiadra

swiderro

Well-known member
Weteran
Buchów
1
polecam baniaczek 5L i jeziorko albo spokojną rzeczke i oczywiscie fife z duuuużym cybuchem
nie ma to jak palic naturke z jeziorka
łapie bucha daje nura do wody i wypływam najdalej jak sie da i wypuszczam zaczarowany dym

polecam osobom zaawansowanym w pływaniu bo moze dusic w momencie braku gruntu

Sound

Well-known member
Buchów
0
swiderro napisał:
polecam baniaczek 5L i jeziorko albo spokojną rzeczke i oczywiscie fife z duuuużym cybuchem
nie ma to jak palic naturke z jeziorka
łapie bucha daje nura do wody i wypływam najdalej jak sie da i wypuszczam zaczarowany dym

polecam osobom zaawansowanym w pływaniu bo moze dusic w momencie braku gruntu

hehe baniaczek 5 l :thumleft: ja z 2 l sie dławie a 5 to morderstwo :pale:

pzdr

dimartino

Well-known member
Buchów
0
jak 1 raz palilem to zjaralem 0,4 z wiadra...masakra..przepalilem sie,myslalem ze mozg sobie uszkodzilem... 2 godziny lezalem i gapilem sie w sufit .... mialem wrazenie ze latam w kosmosie tak mi umysl wirowal...nie moglem pozbierac mysli jak po 20 piwach totalna rozj*bka bad trip ehehe...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół