akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wieści Gminne czas zacząć?

Wyszukiwarka Forumowa:

BLVCK HEMP WIZVRD

𝕬𝖗𝖘 𝕳𝖊&#12
Weteran
Buchów
7
Odznaki
1
Witajcie, mam do was takie pytanie w kiblu przy gwizdku bacika już, jeszcze odleję się do pisuaru i spadam ale póki jesteśmy w kiblu to zapytam.
Dlaczego nie ma jeszcze takiej tablicy ogłoszeniowej o losach społeczności, bo przecież forum to społeczność, więc takie "wieści gminne" mogłyby się przydać.
Wtedy już wiedziałbym kto dostał nową odznakę i za jakie dokonania no i już nie musiałbym zastanawiać się co się stało z tymi, którzy zostali wymienieni w ostatnim wątku o szacunku pewnej sfrustrowanej damy, a o których losie zastanawiałem się jakiś czas...

"pakonopny, SOM, DC Shoes, perseusz, monopolowy, klepnix, always-stoned, speedy, smiechlik, stu, skynet, eszte, yoda, cosa nostra"

Bo w wieściach gminnych byłaby pełna argumentacja za banem.
Dobra, chce ktoś jeszcze przyszaleć na gwizdku, bo zaraz wyciągam knagę i leję a wtedy już gwizdka tymi rękami chyba nie podam...
:freak:

D

delete

Guest
Yoda jest, klepnix nie wiem, speedy i smiechlik nie znam, cosa nostra to czolwy dzialacz cwelowni i sam stad poszedl, eszte i pako foch na mnie, stu za duzo cwaniakowal i do dzis szpieguje i donosi na cwelownie, skynet ban za przejscie na cwelownie, ale i tak aktywny juz tu nie byl, SOMsiadow niedawno wy***alismy za udostepnianie hasel do profili, za przegladnie forum z profilu SOMa, ktory byl moderatorem - DC Shoes nawet upload fotorelki zrobil z profilu SOMa, SOM robil OSy, zbieral adresy po czym nigdy nasion nie wysylal. Monopolowy ban za bycie pie****onym psychopata - chwalil sie, ze rzucal kotem swojej matki o sciane az kot sral i szczal z bolu.

O warnach i banach jest topik w moderatorni i jak ktos dostanie, tam sie info pojawia. Za ewidentne przewinienia po prostu dajemy znac "ten i ten ban za to i za tamto", w przypadkach bardziej skomplikowanych, jak cyrk z SOMsiadami, jest oddzielny topik i ankieta co dalej. Wszyscy finalnie sie opowiedzieli za wyrzuceniem ich z forum, a bany ja im zalozylem, bo jestem od "przykrych spraw" :)

BLVCK HEMP WIZVRD

𝕬𝖗𝖘 𝕳𝖊&#12
Weteran
Buchów
7
Odznaki
1
Aha, czyli wieści gminne są już jakby, tylko że w widoku z oczu o innym kolorze?
Apropo tego Grow Like Hoe- pamietam, że ktoś zauważył, że jeden z moderatorów prowadzi tam fotorelację, wiązało się z tym dosyć duże oburzenie, przynajmniej w moim odczuciu, no i koniec końców, to był SOM właśnie?
Osobiście nie korzystam z innych for o tematyce konopnej niż #, bo dla mnie to klasyk ale czy są jakieś regulaminowe obostrzenia dotyczące używania kilku for o tematyce konopnej naraz, czy to tylko niepisany kodeks honorowy
?

D

delete

Guest
Nie ma zadnych regulaminow co do pobytu na innych forach, wyjatkiem jest cwelownia - nie chcemy na haszu aktywistow stamtad ze wzgledu na to, ze juz raz probowali hasza zniszczyc i wobec tego nie ma pewnosci jakie sa intencje takich ludzi.
Poki co posylamy im odpady stad, userow, dla ktorych tutaj miejsca nie ma, co tamci uwazaja za swoj sukces.

Ronin.

…….#%$£
Weteran
Buchów
2,262
Odznaki
2
Ja tam prowadzilem fotorelacje , ale obawiajac sie o swoje losy " maja dostep do IP userow " poprosilem o skasowanie konta :)

BLVCK HEMP WIZVRD

𝕬𝖗𝖘 𝕳𝖊&#12
Weteran
Buchów
7
Odznaki
1
Przecież gdybyś logował się wyłącznie z TORa jak ja w całej tematyce konopnej i innej przestępczej, to od nowej tożsamości (IP) dzieliłoby Cię jedynie kliknięcie przycisku "Użyj Nowej Tożsamości" z panelu kontrolnego Vidalii, no chyba, że to nie był jedyny powód aborcji fotorelacji na tamtym forum.
Już się odpie****ę w tym temacie tylko powiedz mi po co tam fotorelację prowadzić? W jakim celu? Oczywiście nie musisz mi odpowiadać Miki, jednak liczę na to bo czegoś tu nie rozumiem już...
Po prostu dostrzegam poważne błędy w swojej logice.
Tymczasem.

---EDIT---
Dobra, konkurs wszystko wyjaśnia, wiem o co chodzi :D

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
Miki bral udzial w konkursie CYCO, ktory najpierw mial byc tu, potem na cwelowni, potem znowu tu, czy jakos tak :)
Tak btw. cos Miki wygrales w koncu? :)

Ronin.

…….#%$£
Weteran
Buchów
2,262
Odznaki
2
Wygrałem wjazd do drugiej edycji , uzupełnienie supli za freee oraz 2 tłumiki w gratisie :) .

Z racji tego ze za mało było osób w I edycji zgodziłem się podjąć rękawicę w II odsłonie konkursu

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół