- Buchów
- 5,007
Jak pestki będą na miejscu to dam znać i poproszę wtedy wszystkie wybrane osoby o kody nadania.

Będę taki, że napiszę, że jeżeli @Bortek pozwoli a ktoś się wysypie to ja chętnie podeślę kod nadania i zastosuję sie do wymagań![]()
Sępy nasienneTeż zepnę du*e i zastosuje się do wymagańA nawet jak BetonowyDaniel
będzie miły to możemy się na pół podzielić pakietem![]()

No, no właśnie, tym bardziej że ja też oddawałem pestki. Sęp jak ch*j xDSępy nasienne![]()
Załatwiaj sprawęBtw. Gdybym zapytał Bortka poza OSem to raczej też by mi wysłał.
Zamówił bym sobie sam ze strony, już nawet zaakceptowałem cenę plus z 7 dyszkowa przesyłka. Ale ich po prostu nie maSępy nasienne![]()
No, no właśnie, tym bardziej że ja też oddawałem pestki. Sęp jak ch*j xD
Btw. Gdybym zapytał Bortka poza OSem to raczej też by mi wysłał. Nie zgłaszałem się dlatego bo dostałem wcześniej peachskunki. Często ktoś daje dupy w OSach dlatego napisałem co napisałem.
Zobacz jak zadziałało
Zdrowia
Pany przecież ja żartujeZamówił bym sobie sam ze strony, już nawet zaakceptowałem cenę plus z 7 dyszkowa przesyłka. Ale ich po prostu nie ma![]()
gooseseeds.com
Pewna ta strona ? Zamawiałeś coś z niej ? Mocno się zastanawiam. Nie chciał bym kota w workuPany przecież ja żartuje
Sam sępiłem ziarno od Bortka
Ciężko dostać to ziarno aktualnie
Za oceanem majo
![]()
Colorado Nightshifter (FEMS)
🔥 Buy ANY 2 Relentless Packs — Score a FREE 3-pack of Cherry Loops (Regs) + 2 Bonus Reg Freebies! Cherry Loops = Gelato 41 × Trop Cherry 💥 Lineage: Frozay#94 x Trop Cherry Sex: Feminized Seed Count: 9…gooseseeds.com