• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wielkosc roslin!!!

Wyszukiwarka Forumowa:

Walther White

Well-known member
Buchów
0
mam duzo Passionow ale martwi mnie ich wzrost, polowa zaczyna kwitnac ma cos okolo od 130cm do 160cm. nie za malo urosly na wegu??? widzialem innych fotorelacje to tam osiagaja kolo 2m juz:zjarany:

SensiSensi

Well-known member
Buchów
0
Pewnie cala wina tkwi w ilosci slonca ,ktore te passiony dostawaly ;/ No i nie ma sie co oszukiwac , dobrze zauwazyles ,ze sa zbyt niskie niz byc powinny , lecz nie masz sie tez co zamartwiac plon bedzie tylko mniejszy.

GetRichOrDieTryin'

Well-known member
Buchów
0
trenujesz je? Moje są regularnie trenowane haczykami (LST) i nie maja więcej niż 30cm. Sprawdzałeś pH? Od tego mogą wolno rosnąć

Koem

Well-known member
Buchów
0
Może po prostu zbyt późno je wysadziłeś :p Ja swoje krzaki kiełkowałem dopiero w drugiej połowie maja i dlatego mają mniej niż 1,5m

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
mam duzo Passionow ale martwi mnie ich wzrost, polowa zaczyna kwitnac ma cos okolo od 130cm do 160cm. nie za malo urosly na wegu??? widzialem innych fotorelacje to tam osiagaja kolo 2m juz:zjarany:
Całkiem normalna wysokość, dużo od genów zależy czasem niektóre fenotypy poprostu osiągają 160-180 cm i większe nie rosną, normalna sytuacja.
Chociaż pewnie te twoje jeszcze podrosną kilkanaście centymetrów, więc bądź spokojny.

D

delete

Guest
Planty na flo jeszcze sporo podrosną; upragnione 2m powinny mieć spokojnie. Przyczyn wolniejszefo wzrostu może być kilka. sam sobie odpowiedz do czego najmniej sie przyłożyłeś; gleba, nawożenie, podlewania itp

Walther White

Well-known member
Buchów
0
dzieki :D troche mnie uspokoiliscie :D teraz tylko slonka by sie przydalo:)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół