Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
mam duzo Passionow ale martwi mnie ich wzrost, polowa zaczyna kwitnac ma cos okolo od 130cm do 160cm. nie za malo urosly na wegu??? widzialem innych fotorelacje to tam osiagaja kolo 2m juz:zjarany:
Pewnie cala wina tkwi w ilosci slonca ,ktore te passiony dostawaly ;/ No i nie ma sie co oszukiwac , dobrze zauwazyles ,ze sa zbyt niskie niz byc powinny , lecz nie masz sie tez co zamartwiac plon bedzie tylko mniejszy.
mam duzo Passionow ale martwi mnie ich wzrost, polowa zaczyna kwitnac ma cos okolo od 130cm do 160cm. nie za malo urosly na wegu??? widzialem innych fotorelacje to tam osiagaja kolo 2m juz:zjarany:
Całkiem normalna wysokość, dużo od genów zależy czasem niektóre fenotypy poprostu osiągają 160-180 cm i większe nie rosną, normalna sytuacja.
Chociaż pewnie te twoje jeszcze podrosną kilkanaście centymetrów, więc bądź spokojny.
Planty na flo jeszcze sporo podrosną; upragnione 2m powinny mieć spokojnie. Przyczyn wolniejszefo wzrostu może być kilka. sam sobie odpowiedz do czego najmniej sie przyłożyłeś; gleba, nawożenie, podlewania itp
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.