• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

wilgotność powietrza

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam,
mam pytanie z racji tej ze dopiero zaczynam moja pierwsza uprawę indoor chce żeby była w pełni profesjonalna...
szukam czegoś co będzie mi utrzymywało najlepsza wilgotność powietrza dla moich roślinek.. jest coś takiego????
z góry dzięki za pomoc..

Ofy

Well-known member
Buchów
0
Ten generator mgły to największe gówno na świecie. Kup sobie nawilżacz powietrza.

G

Gość

Guest
bo zalezy mi tez zeby to miejsca nie zajmowalo prawie wogole

Gumis_

Well-known member
Buchów
0
Jeżeli chcesz mieć w pełni profesjonalną to chyba wiesz,żę wiążę się to z dużym kosztem,najlepszy byłby nawilżacz powietrza z regulowanym % wilgotności.

G

Gość

Guest
juz mam 60x30x60 + hps 150w + nawadnianie kropelkowe
box jest nie duzy lampa troche zamocna wiec musze miec mocniejszy wentylator i dlatego chce jeszcze nawilżacz powietrza

---------- Aktualizacja posta 19:21 ---------- Czas poprzedniego posta 19:20 ----------

Jeżeli chcesz mieć w pełni profesjonalną to chyba wiesz,żę wiążę się to z dużym kosztem,najlepszy byłby nawilżacz powietrza z regulowanym % wilgotności.
moze nie w pelni profeska ale juz na dobrym poziomie

chochoł

Member
Buchów
0
Testowałeś już tego boxa ? Jak z temperaturą ?
HPS i 60 cm wysokości jakoś tego nie widzę.

Pozdro

G

Gość

Guest
będzie git oddziele szybka z dwóch stron dam rękawy ktore beda wychodzic na zewnątrz a i oczywiscie wentylator w rekawie bedzie dobrze

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół