• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Witam --- herma,zapylona,damska ?

Wyszukiwarka Forumowa:

Hodowca21

Well-known member
Buchów
0
Pytania :
1. Jaka płeć (herma,meska,damska) ?
2.ile czasu do konca kwitnienia jesli da sie okreslic po zdjeciach niestety lepszej jakosci na razie nie jestem wstanie dać :)
DLA CZEGO NIE MA TEGO SZRONU CZY JAK TO TAM POWINNO BYC U DAMSKIEJ ROSLINKI PRZY TOPACH NA LISCIACH .. TO DOPIERO POCZOTEK CZY CO ?
O TO FOTKI :
:zjarany:

MAM NADZIEJE ZE NA PODSTAWIE TYCH ZDJEC DA RADE COS STWIERDZIĆ :) dziekuje za pomoc :) :zjarany::zjarany::zjarany:

MAM JESZCZE 2 zdjęcia :

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
ku**a kolejny

Je ***ie.. to chybamutant.. uwazaj bo ja widze ze moze z tego wyj***ć ci z 2 kilo!!!!

A tak serio ku**a jaja sobie robisz?? idz poczytac wiki haszysz.

edit. jesteś pełnoletni?? bo widze ze masz bardzo duże problemy z ortografia.. ,, poczotek ,,

Hodowca21

Well-known member
Buchów
0
Spokojniej ziomuś , ja zadaje pytanie aby miec 100% pewność a nie dla tego , ze nie chce mi sie czytać. Nie chce zadnych 2kg ale szczesliwy bylbym z 20gram.
Jesli juz ochlonoles to odpowiedz na pytania ty bądz proszę ktoregos z innych uczestników forum o to .
Będe bardzo wdzięczny <POZDRAWIAM>
BUSZEK ZA DOBRĄ ODPOWIEDZ :> <joint><joint><joint>
:zjarany::zjarany::zjarany:

D

delete

Guest
Co palisz?? Topy.. widzisz na zdj. topki? tak dobiero sie robią są białe włoski, nie ma jaj wiec herma tez nie.. czyli Kobitka..

nie chce bucha jakoś mi ta tym nie zależy..

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
Widać że to z pewnością kobieta, ale daj lepsze zdjęcia ;D, bo na tym pierwszym wygląda jakby była w zaawansowanym flo, a z kolei na następnych biało od włochów i chyba troszeczkę przelana bo liście tak nie typowo oklapnięte, po zwijane, widać na trzecim zdjęciu ;P. Daj jakieś info czym ją karmisz itd, ile ma dni i co to za odmiana ;P

Co palisz?? Topy.. widzisz na zdj. topki? tak dobiero sie robią są białe włoski, nie ma jaj wiec herma tez nie.. czyli Kobitka..

nie chce bucha jakoś mi ta tym nie zależy..

Ty, a może zamiast przypie****ać się do innych o ortografię, zacznij najlepiej od poćwiczenia nad swoją bo "dobiero" to się chyba nawet na wsiach nie mówi... i w ogóle co to znaczy??

Hodowca21

Well-known member
Buchów
0
Widać że to z pewnością kobieta, ale daj lepsze zdjęcia ;D, bo na tym pierwszym wygląda jakby była w zaawansowanym flo, a z kolei na następnych biało od włochów i chyba troszeczkę przelana bo liście tak nie typowo oklapnięte, po zwijane, widać na trzecim zdjęciu ;P. Daj jakieś info czym ją karmisz itd, ile ma dni i co to za odmiana ;P

Jak kobieta to jestem spokojny (bo rosla z amnesia ak ktora sie okazała niestety facetem a nasiona prosto z holandi no niestety lipa :< )
jest to według tego jak dostałem : SHIVA AUTOMAT
rosła na swietlóweczkach i hps 100 wat.
dostała juz troche: PLANTON K
niestety box sie z***ał i musze ją wystawić na słoneczko i zadnych lamp , mam nadzieje , ze dojdzie.
Liscie i tu problem bo idiota pomagający mi czesto nie podlewał bo bylo u niego ale teraz mam to blisko domu co daje mi mozliwosc mimo gorszych warunków swietlnych na opieke lepsza ... liscie kolor dla tego bo dostały durzo wody na raz wczoraj aby odrzyła bo wogle padła prawie mi niestety przez głupote. Juz jest wporząsiu i podlewam regularnie ... kolejne podlanie znow planton K.
wieku nie jestem wstanie stwierdzic ale z 2 miechy są

Gumis_

Well-known member
Buchów
0
Na parapecie dłużej Ci będzie dochodzić,z racji tego że będzie dostawać mała ilość światła w ciągu dnia.

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
Jak kobieta to jestem spokojny (bo rosla z amnesia ak ktora sie okazała niestety facetem a nasiona prosto z holandi no niestety lipa :< )
jest to według tego jak dostałem : SHIVA AUTOMAT
rosła na swietlóweczkach i hps 100 wat.
dostała juz troche: PLANTON K
niestety box sie z***ał i musze ją wystawić na słoneczko i zadnych lamp , mam nadzieje , ze dojdzie.
Liscie i tu problem bo idiota pomagający mi czesto nie podlewał bo bylo u niego ale teraz mam to blisko domu co daje mi mozliwosc mimo gorszych warunków swietlnych na opieke lepsza ... liscie kolor dla tego bo dostały durzo wody na raz wczoraj aby odrzyła bo wogle padła prawie mi niestety przez głupote. Juz jest wporząsiu i podlewam regularnie ... kolejne podlanie znow planton K.
wieku nie jestem wstanie stwierdzic ale z 2 miechy są[/QUOTE]

Nie będzie źle, jak pogoda ci dopiszę to będziesz miał całkiem mniamuśne plony, szkoda że po takim czasie pod lampami musisz ją dać na out, wygląda na niezłą sukę i mogło by być z tego naprawdę dużo dobrego palenia(jak na automata oczywiście :joker:) a jak często ją nawozem lejesz??

ogólnie na takich warunkach przydał by ci się jakiś booster i PK 13/14 albo coś o dobrym bilansie NPK, np jak florovit do storczyków czy uniflor zimowy, moim zdaniem lepsze o wiele NPK na flo, niż planton K ;)

Hodowca21

Well-known member
Buchów
0
Teraz juz bd lał co kazde podlewanie bo jest u mnie i wszystko zrobie dobrze... :>
jak sadzisz ile mi moze max z tego wyjsc topków ?
oraz ile jeszcze około bedzie dochodzić ?
:spalony:

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
Teraz juz bd lał co kazde podlewanie bo jest u mnie i wszystko zrobie dobrze... :>
jak sadzisz ile mi moze max z tego wyjsc topków ?
oraz ile jeszcze około bedzie dochodzić ?
:spalony:
Nie jestem jasnowidzem ile będziesz miał topków ;P, policz szczyty chociaż, będziesz wiedział

nie lej co każde podlanie z nawozem, co drugie albo nawet i co trzecie np. raz woda, raz nawóz a tydzień przed ścinką flusha albo woda z melasą

no jak ci warunki dopiszą to pod koniec września zetniesz ;) może wcześniej ;)

Hodowca21

Well-known member
Buchów
0
Pytanko jeszcze jedno BO KURDE ROSNIE I NIC SIE nie dzieje topy są dalej takie rzadkie tak jakby a nie takie twardsze ... nie wiem czy sie nie z hermiła bo kurde nie mam wogle czegos takeigo jak twardy top tylko wloskow sporo ...
??? czy to moze byc herma ??? :zjarany::zjarany::zjarany: czy po prostu czas jest potrzebny ?

G

Guest

Guest
dobrze jest :)

ps; o kurde zapomniałem o 1-stronie spoko jest ok jeszcze spuchną i napewno to nie herma :) lej PLANTON-K i cos z odrobiną azotu , albo biohumus w małych dawkach i bedzie co palic :)

Hodowca21

Well-known member
Buchów
0
ale to jest zdjecie sprzed ponad tygodnia rosnie na sloneczku ktore est marne troszke i kurde sie malo zmienilo ... 0 zywicy i nie spuchly wogle ... :/ bd lał biohumus i planton teraz co 2 dzien :>

t0tenham0n

Well-known member
Buchów
0
tego niewidzialem hm napisz jak do konca zejdzie jak paca:zjarany::zjarany: ale to monster jakis :zombi:

Hodowca21

Well-known member
Buchów
0
NIC SIE PRAWIE NIE ZMIENIA NIC PRAWIE NIE PUCHNIE ... dalem ja pod 3 zarowki 1550 lumenów tornado polozyla sie i nie chce sama stac wiec lezy i zarowki na nia od boku .. bez box.
nic prawie nie spuchła :< do kiedy mam czekac ?:zjarany::zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół