Witamy na Forum Haszysz - jesteś nowy? Przywitaj się!

Wyszukiwarka Forumowa:

Kotleś

Member
Buchów
12
Witam załogę! Choć jestem starym userem, to z pewnych względów konto nowe. Stare usunąłem z obawy o przypał po nieprzyjemnym incydencie :) Sprawa ucichła, więc wracam i z przyjemnością znowu dołączam do szanownego grona. Za mną już kilkanaście outów. W planach być może jeszcze jeden i chyba przesiadka na indoora o którym mam prawie zerowe pojęcie. Przede mną jeszcze mnóstwo nauki i lektury, więc jak mógłbym tutaj nie wrócić, choćby dla samej przyjemności oglądania tych pięknych roślin ;) Pozdro!

MikroB

Member
Buchów
16
Hej, od jakiegoś czasu czytam, a teraz zacząłem mały indor więc może i będzie relka. pale może z 5 razy w roku ale nie lubię klimatów dilerki dlatego postanowiłem sam sobie coś zorganizować.
Korzystając z okazji, chciałem podziękować całej społeczności forum za wszystkie materialy jakimi byliście chętni się podzielić, uważam ze to co tu robicię to prawdziwy stary internet, zbudowany na zaangażowaniu użytkowników a nie na kasie korporacji. Stówa!

TAXI

Active member
Buchów
76
Hej wszystkim, od dłuższego czasu obserwuje forum anonimowo, czytam porady i zauważyłem ze macie tu za***ista społeczność i mega klimacik ☺️ Bardzo ciekawe grow logi, pomocni na każdej linii. Z racji tego ze zaczynam swoje 3 podejście po dwóch nieudanych próbach, postanowiłem się zarejestrować żeby łapać rady od starych wyjadaczy. Pozdro!

Radosław

Member
Buchów
6
Witam Was wszystkich, najwyższy czas się ujawnić...forum przeglądam od wielu lat , ze względu na potrzebną pomoc (4 panele led, dziwna lampa z wifi "rakieta" - zapraszam do tematów). postanowiłem się zarejestrować, mam nadzieje że nie będę żałował :) Jeśli chodzi o moje doświadczenie to pierwszego boxa zbudowałem 15lat temu , nie jest mi również obcy out , z tym że w mojej okolicy nie ma za bardzo miejsca... ale kilka udanych zbiorów było, natomiast często bywało tak że ktoś kradł/wycinał itd.. Zabawne jest to że kiedy wiele lat temu poszedłem szukać spota na moje pierwsze roślinki, na miejscu już czyjeś rosły :D (zostawiłem je w spokoju bo zawsze wychodziłem z założenia że jest to czyjaś praca i sam nie chciałbym żeby mi ktoś coś takiego zrobił...a robili często)
Preferuje Sativki jeśli chodzi o działanie, pozdrawiam.
PS. mam trochę zdjęć z kilku poprzednich upraw chętnie się z wami za jakiś czas podzielę (nie są to growlogi, raczej zdjęcia ,które robiłem co jakiś czas lub np. foto przed pielęgnacją, foto po pielęgnacji (przycinanie,naginanie) i foto po tygodniu)
Posiadam również sporo nasion ze swoich krzyżówek którymi chętnie bym się podzielił jeżeli ktoś by chciał je przetestować. Ale nie wszystko od razu, przed chwilą się zarejestrowałem muszę się obeznać co i jak :)

Jeszcze raz SIEMA i powodzenia

PS. nie chce się naprzykrzać ale sprawdźcie moje dwa tematy z lampami led... nie mogę sobie z tym poradzić

Ostatnia edycja:

Radosław

Member
Buchów
6
Te kradzione zbiory... Ehhh. Bez komentarza
Edytowałem posta bo widzę że źle zostałem zrozumiany w tej kwesti, po przeczytaniu całości zobaczyłem że źle dobrałem słowa (moja wina)
chodziło o to że często (MI) były kradzione, a nie że miałem "kradzione zbiory". Przepraszam za niejasność można to było odczytać w sumie zarówno w jedną jak i drugą strone... mi ta druga opcja nawet do głowy nie przyszła, ale dzięki za komentarz, zwróciłem na to uwagę i poprawiłem treść.

BetonowyDaniel

Kocham Żula
Buchów
1,110
Odznaki
4
W sumie to chwilę tu jestem. Najpierw bez zakładania konta :oczy: i od jakiegoś czasu znacie mnie (albo i nie) jako Betonowego Daniela.
Mega dużo informacji już zdobyłem dzięki temu forum i wiem, że jeszcze duuuużo więcej zdołam się nauczyć :)

Tak więc cześć i czołem wszystkim i z fartem :flower:

trener.marzen

New member
Buchów
2
Dzień dobry wieczór :)
Miło napisać pierwszy post po kilku latach :) Zapomniałem o tym koncie i przeglądałem anonimowo tyyyyyle czasu :)

Pozdrawiam

plk

Well-known member
Buchów
62
Dzień dobry Wszystkim
Ukłon za możliwość gromadzenia wiedzy i kożystania z doświadczeń przekazywanych przez Was - bezcenne
Najlepszego Wszystkim

U

Usunięty 86117

Guest
Ooo dopiero znalazłem ten temat więc Część wszystkim :) jestem Łukasz i na tę chwilę chłonę wiedzę :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół