Witam Was wszystkich, najwyższy czas się ujawnić...forum przeglądam od wielu lat , ze względu na potrzebną pomoc (4 panele led, dziwna lampa z wifi "rakieta" - zapraszam do tematów). postanowiłem się zarejestrować, mam nadzieje że nie będę żałował

Jeśli chodzi o moje doświadczenie to pierwszego boxa zbudowałem 15lat temu , nie jest mi również obcy out , z tym że w mojej okolicy nie ma za bardzo miejsca... ale kilka udanych zbiorów było, natomiast często bywało tak że ktoś kradł/wycinał itd.. Zabawne jest to że kiedy wiele lat temu poszedłem szukać spota na moje pierwsze roślinki, na miejscu już czyjeś rosły

(zostawiłem je w spokoju bo zawsze wychodziłem z założenia że jest to czyjaś praca i sam nie chciałbym żeby mi ktoś coś takiego zrobił...a robili często)
Preferuje Sativki jeśli chodzi o działanie, pozdrawiam.
PS. mam trochę zdjęć z kilku poprzednich upraw chętnie się z wami za jakiś czas podzielę (nie są to growlogi, raczej zdjęcia ,które robiłem co jakiś czas lub np. foto przed pielęgnacją, foto po pielęgnacji (przycinanie,naginanie) i foto po tygodniu)
Posiadam również sporo nasion ze swoich krzyżówek którymi chętnie bym się podzielił jeżeli ktoś by chciał je przetestować. Ale nie wszystko od razu, przed chwilą się zarejestrowałem muszę się obeznać co i jak
Jeszcze raz SIEMA i powodzenia
PS. nie chce się naprzykrzać ale sprawdźcie moje dwa tematy z lampami led... nie mogę sobie z tym poradzić