nasiona marihuany

Witamy na Forum Haszysz - jeste艣 nowy? Przywitaj si臋!

Wyszukiwarka Forumowa:

艂asicaaaa

Member
Post贸w
7
Buch贸w
4
Witam szanowne grono rolnik贸w馃榿 og贸lnie wiedzy teoretycznej wydaje mi si臋 偶e przez 6 Lat czytania forum mam sporo a w praktyce kilka amatorskich projekt贸w in lecz na oucie zawsze co艣 p贸jdzie nie tak. Pozdrawiam i z fartem.

LordKrzaczeK

Well-known member
Post贸w
332
Buch贸w
531
Witam wszystkich. Jestem tutaj od poprzedniego sezonu. W tym chcia艂bym przeprowadzi膰 relacje outdoor. Aczkolwiek mam przed tym jedno pytanko. Jest mo偶liwo艣膰 zmiany nicku na forum? W ustawieniach konta nie widz臋 takowej opcji. Pozdrawiam.

kredHa

Well-known member
Post贸w
191
Buch贸w
244
Witam wszystkich. Jestem tutaj od poprzedniego sezonu. W tym chcia艂bym przeprowadzi膰 relacje outdoor. Aczkolwiek mam przed tym jedno pytanko. Jest mo偶liwo艣膰 zmiany nicku na forum? W ustawieniach konta nie widz臋 takowej opcji. Pozdrawiam.
Napisz do obs艂ugi forum i po sprawie .

Post贸w
6
Buch贸w
8
Szcz臋艣膰 bo偶e Wszystkim.
Forum czytam od 2018 jednak nigdy nie by艂o u mnie motywacji do za艂o偶enia konta.
Jak to m贸wi膮 :
Leniwa d艂o艅 prowadzi do n臋dzy, lecz r臋ka pracowitych ubogaca. Syn, kt贸ry zbiera w lecie, jest rozumny; lecz syn, kt贸ry zasypia w 偶niwa, przynosi ha艅b臋.:oglo:

Akogare

New member
Post贸w
3
Buch贸w
1
Cze艣膰 witam wszystkim mi艂o艣nik贸w rolnictwa i ogrodnictwa, przychodz臋 z pokojem i sprawiedliwo艣ci 偶膮dam, jak s膮siedzi z zachodniej granicy doczekali si臋 prawa tak i ja nam prawa 偶ycz臋, na nasz膮 korzy艣膰 oczywi艣cie :) na forum od kilku lat, jako obserwator i po wiedz臋. Zawsze w temacie na farcie fariacie.

Perliczka

Well-known member
Post贸w
214
Buch贸w
1,220
Witam wszystkich :salut:
Po ponad 10 latach bycia na forum i czerpania z niego wiedzy incognito nadszed艂 czas na za艂o偶enie konta i do艂膮czenie do tej wyj膮tkowej spo艂eczno艣ci. Zacz臋艂o si臋 niewinnie za g贸wniarza od nasiona konopi z zan臋ty w臋dkarskiej i sko艅czy膰 si臋 do dzisiaj nie mo偶e, a trwa to ju偶 kilkana艣cie sezon贸w outdoorowych.
Poprzedni rok mia艂 by膰 rokiem bez zielonego klimatu outdoora. Sko艅czy艂o si臋 na tym, 偶e wytrzyma艂em do po艂owy czerwca i do wody posz艂y noname, kt贸re okaza艂y si臋 nawet 艂adnymi pe艂nosezonami przez co zabrak艂o im troch臋 do pe艂nej dojrza艂o艣ci. Mimo to tylko nap臋dzi艂o mnie do dalszego dzia艂ania.
W tym roku pierwsze pe艂nosezony ju偶 po kie艂kowaniu. GMO od panapestki jak i northen skunk od deutera. A w oczekiwaniu na nieco lepsz膮 pogod臋 oczekuj膮 ju偶 S6 od SS i Vikingi od deuterka. Spot na kt贸rym urz臋duje od lat przygotowany p贸藕n膮 jesieni膮 i tylko czeka.
Tak偶e do zobaczenia na forumowych szlakach i by膰 mo偶e na pierwszej fotorelce, a outdoorowcom pozostaje 偶yczy膰 pi臋knej pogody w tym roku!

A poni偶ej 艂apcie fajnie oszronionego no name z poprzedniego roku :smoking-smiley:
20231010_105608.jpg

el_kapelusznik2023

New member
Post贸w
1
Buch贸w
1
Witam witam:) pytanie do Admin贸w, w jaki spos贸b mog臋 odzyska膰 swoje stare konto?? R贸wnie偶 pod ta sam膮 nazw膮 tylko bez dodanego roku... Niestety wielokrotnie robi艂em przypomnienie has艂a, jednak nic nie przychodzi na email... Pozdrawiam!!

Semerij

Well-known member
Post贸w
53
Buch贸w
32
Witam,
Upraw臋 zaczyna moja ma艂偶onka kt贸ra u偶ywa jej do cel贸w medycznych, cena w aptece powala a przy jej chorobie, zale偶y jak si臋 czuje, ma zapotrzebowanie 1-2g dziennie. Ja j膮 wspieram i st膮d rejestracja i ewentualna pro艣ba o pomoc w razie W.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zni偶ki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

G贸ra D贸艂