akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Witamy na Forum Haszysz - jesteś nowy? Przywitaj się!

Wyszukiwarka Forumowa:

Jakiszwierzak

Well-known member
Buchów
615
Odznaki
4
O ja w sumie też się przywitam, chociaż już nawet growloga zacząłem xD i to będzie pierwsza moja uprawa, a przynajmniej pierwsza która jak mam nadzieję dojdzie do zbiorów :p czytałem forum nie raz, ale konta nigdy nie zakładałem. Pozdro :headbanger:

Czimps

Member
Buchów
37
Cześć wszystkim
Forum przeglądam od lat ale dopiero w tym roku założyłem konto, niestety nie udało mi się umieścić w tym sezonie fotorelacji, wrzucę te parę zdjęć w najbliższym czasie.

kalixoo

Well-known member
Buchów
489
Siemanko wszystkim growerom i stonerom! Na forum siedze incognito juz z rok, wielkie dzieki za ogrom informacji, fot i wypowiedzi jak i fotorelacji - dzieki nim pierwszy indoor poszedl gladko i pieknie. Naprawde wiedza na tym forum jest bezcenna.
Na dziendobry fota , pestka z szuflady z randomowego palenia, wrzucilem je na pierwszy raz zeby nie z***ac dobrych pestek no i wyszlo cos takiego. foty musialem zmniejszyc z 10mb do 1.5 wiec sorry jak jakosc spadnie.

_MG_1796.jpg

IMG_8775.jpg

kolejne foty beda z kolejnymi grow, a teraz w namiocie gazzurple , blueberry muffin i granny candy od humboldt seeds , pozdro !

Ostatnia edycja:

Mary-jan

Well-known member
Buchów
3,279
Odznaki
4
Witam wszystkich forumowiczów!
Ja już was trochę znam bo forum od jakiegoś czasu nie jest mi obce.
Dużo cennych informacji ale i kilka słabych już wyciągnąłem.
Mam za sobą kilka indorków, uczę się i rozwijam, może kiedyś podzielę się swoją fotorelką.
Udało mi się osiągnąć 1,05g/watt i uważam to za mój mały sukces.
Oto moje maleństwo
B-45 by Booba od Silent seeds
IMG_5087.jpg

IMG_5102.jpg

IMG_5090.jpg

Marcelo12

New member
Buchów
8
Siemanko Forumowicze tej zacnej grupy. Jestem nowy na tym forum, mam jednak pewne doświadczenie jeśli chodzi o indoor. Ale moja wiedza to zapewne rąbek tajemnicy jeśli chodzi o hodowlę konopi. Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku i z fartem!
Pozdrawiam :)

KapitanNemo

New member
Buchów
6
Serwus Wszystkim Użytkownikom forum.

Jestem nowym użytkownikiem, i z racji tego że jestem coraz bardziej rozczarowany chwastem który jest serwowany w moich okolicach, powziąłem decyzję o rozpoczęciu własnego indoor-a. Staż w spożywaniu to jakies 16 lat, natomiast jesli chodzi o plantowanie to miałem tylko 2 razy outdoora. W obu przypadkach wszystko zostało skonsumowane przez okoliczną zwierzynę. Postanowiłem więc że kupie namiot i wlasnymi siłami i informacjami pozyskanymi z tego pięknego miejsca (forum) uda mi się uzyskać cos, co nie będzie paliło w usta, a konzystencją nie będzie przypominało zielonej waty... Wolę zaryzykować i pieniądze które pusciłbym z dymem i wyjątkowym niesmakiem, zainwestować w niezależnosć i dobre samopoczucie. Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego co najlepsze w tym roku ! ! !

mlody80

Member
Buchów
8
Witam wszystkich.
Forum przeglądam od jakiegoś czasu z polecenia starszego stażem kolegi. Ja raczej nie palę więc wsadziłem swoje pierwsze rośliny dla nauki i pozyskania wiedzy. Jak na razie mam w boksie 2 automaty na masło i jedną sezonówkę w celu nauki jak się robi klony, gdy automaty zetnę a sezon jeszcze będzie żył pozwolę mu zakwitnąć.
Z fartem

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół