akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Witamy na Forum Haszysz - jesteś nowy? Przywitaj się!

Wyszukiwarka Forumowa:

BreadEater

New member
Buchów
9
Szczęść bobry!

Po (mam nadzieję wystarczającym) doinformowywaniu się w temacie uprawy stwierdziłam, że czas najwyższy się przywitać. Do końca roku planuję sklecić pół prowizorycznego boxa na jedną roślinkę. Fotorelacje z budowy jak i samej uprawy będę wrzucać jak się gwiazdy dobrze ułożą i będę mogła się faktycznie za to zabrać ;3

Pozdrowionka

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
7,644
Odznaki
11
Szczęść bobry!

Po (mam nadzieję wystarczającym) doinformowywaniu się w temacie uprawy stwierdziłam, że czas najwyższy się przywitać. Do końca roku planuję sklecić pół prowizorycznego boxa na jedną roślinkę. Fotorelacje z budowy jak i samej uprawy będę wrzucać jak się gwiazdy dobrze ułożą i będę mogła się faktycznie za to zabrać ;3

Pozdrowionka
Sporo inspiracji znajdziesz w naszych działach technicznych :)

Lg78

Member
Buchów
3
Witam wszystkich forumowiczów. Na forum zawitałem głównie w temacie grzybków z którymi postanowiłem zacząć przygodę, słodka mery też nie jest mi obca ale o niej już swoje wiem.

Bazzowy

New member
Buchów
5
Siemanko wszystkim, chce sie przywitac jako nowy uzytkownik forum, doswiadczenie mam znikome, za mna 3 podejscia, 1 indor na hpsie co wyszlo wielka porazka (brak wiedzy oraz sprzetu), outdoor raz, a teraz mialem 10 plantow na outdoorze gdzie 70% roslin pochlonela plecha (kiepska miejscowka), udalo mi sie 3 fotoperiody uratowac i wrzucic szybko do boxa akurat na kwitnienie, na predko skladalem box przez ostatnie 1.5 miecha. Box zlozylem za okolo 600 zl i sprawdza sie fenomenalnie jak narazie. Jak bede mial chwile wrzuce wycene i kilka fotek do oceny.

Noob Saibot

Member
Buchów
11
Siema
Kiedyś miałem tu konto praktycznie na samym początku, ale tak dawno nie wchodziłem, że poszło w niepamięć. W temacie jestem już bardzo długo, ale na jakiś czas wypadłem z obiegu, bo firma, rodzina i brak czasu wiadomo życie. Teraz zamierzam coś zasiać, skoro legalnie mogę tam, gdzie mieszkam.
Pozdrawiam całą ekipę.

Buchów
57
Cześć jestem nowy. Po 2 mało udanych próbach z czego wyszło trochę automatów w warunkach domowych a potem skryte w ogrodzie podżerane przez ślimaki itp w tym roku dalem rade coś wychodować. Myślałem, ze wyjdą mi jakieś metrowe krzaczki tak jak poprzednim razem a wyszly mi giganty. Kilka dni temu dodalem relacje

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół