akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Witamy na Forum Haszysz - jesteś nowy? Przywitaj się!

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
11
Siema.

Dopiero znalazłem gdzie się można przywitać. Wcześniej oglądałem i korzystałem z doświadczeń innych na forum bez potrzeby rejestracji. Zarejestrowałem się niedawno ale jestem tu od około 15 lat (z przerwami krótszymi i dłuższymi). Mam za sobą głównie in na początku z mizernymi skutkami ale swoje to swoje. Aktualnie eksperymentuje w hydro mam w nim dwa pomidorki dodatkowo 3 w ziemi. Dużo wiedzy stąd wygrzebałem ale jak to na forum trzeba przesiewać informacje. No to chyba wystarczy na początek.

Lisciak001

Member
Buchów
3
Siemka panowie mam nowe konto straciłem stare da się jakoś szybciej odblokować pisanie postów pv bez tych wszystkich ograniczeń?

Gandi

Daddy Cool
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Buchów
23,116
Odznaki
2
Serdecznie witamy wszystkich "nowych" ;)

Siemka panowie mam nowe konto straciłem stare da się jakoś szybciej odblokować pisanie postów pv bez tych wszystkich ograniczeń?
jak straciłeś?
Jeśli pamietasz nick i maila jakiego podawałeś przy rejestracji to bez problemu odzyskamy konto.

Big Chungus

Member
Buchów
48
Witam serdecznie
Jakoś zamuliłem i dopiero po kilku miesiącach się witam, za co proszę grono # o wybaczenie:smoking-smiley:
Jak chodzi o staż to zrobiłem 9 lepszych i gorszych sezonów out, obecnie lecę drugi in :)
Pozdrawiam i zapraszam do aktualnej fotorelacji!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół