- Buchów
- 0
a wiec mielismy kiedys w klasie taka rozkmine zeby takiemu zawiasowi dodac pixe do orenzady zeby sie odmulilale plan udpadl a tu inny kumpel z klasy chcial zebym mu zalatwil pixe bo chce takiem wzucic do orenzady!!to ja mu na nastepny dzien zalatwilem za 10zl i mial mu ja dac na wf-ie!zalatwilem ja od kuzyna i przy okazji zjaralismy polowke na 2!minol wf a tu okazalo sie bo ten koles mial na pienku z tamtym ze wykapowal go do wychowawczyni ze chcial zaj***ć kase z komitetu rodzicielskiego to zamiast dodac mu do orezady to dal ja do dilpaka i oprucz tego takze do drugiego dilpaka dal apapa skruszony i poszedl zadzwonic po pyty!!policja wpadla wyniosla tamtego kolesia w kajdankach,tak ze az sie poplakal!!nastepnie wpadla do nas(mielismy klase podzielona na grupy,jedna wf a druga technologie) i zaczela nas przesluciwac!!ja bylem spalony zdeka ale naszczescie nic niemialem przy sobie!!jeszcze policjantka z tekstem ze na testy zrobia a ja brecht na cala klase.ale tak jak oni przeszukiwali to byla zwykla prowizorkasazme plecaki i nic wiecej...!!najgorsze bylo to ze ja mu dalem to pixe i mnie by za to wy***ali ze szkoly!!dziwnym fartem okazalo sie ze wszystkie dragi byly fauszywe a dyrektorka wy***ala tego kolesia co mu podzucil!!niewiem jak to sie stalo!!pixa na 100% byla prawdziwa i mao tego to byla dobra pigula(bacardi)ktora klepala jak nic!!czestowalem ja paru cpunow ktorzy jedli mase pigul innych i ich w ch*j klepala!!ale mialem szczescie bo niedosc zeby mnie wy***ali to za dilerke by mnie mogli niechciec nigdzie przyjac.... r: :bounce: