• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

wkreta czy prawda ?:D

Wyszukiwarka Forumowa:

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
witam a wiec od jakiegos czasu czuje sie tak jakby mi sie pluca zmniejszyly (doslownie ) a do tego mnie brzuch czasem boli po palonku i nie mam takiego apetytu jak kiedys co mysliscie to od zbyt duzych ilosci palenia ziola ?? moze za duzo z bonga ??( caly czas jaram z duzego bonia czy. 50cm) a moze poprostu przez upaly> i ch***wo sie z tym czuje dotego odbija mi sie baka i w ch*j tzn w ch*j powietrza zbiera mi sie w brzuchu choc z 2 strony wiem ze to moze byc jakas chora parnoja( wkrecam sobie troche i to zwieksza napiecie ) lub moze od codziennego jarania pale od 2 miesiecy tylko dobry stuff nie od dila (ogolem pale od 9 bitych lat)

Patriotyczny

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Odznaki
2
Spróbuj odstawić bongo i popal przez tydzień jointy albo normalnie po naszemu i fifki.Może być tak że paląc i łapiąc bucha z bonia łykasz powietrze do żołądka i stąd de dolegliwości albo masz taki styl palenia łykasz zamiast zaciągać

Zdarza Ci się bekać dymem????

Jak nie pomoże to przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu :D

pzdr

kszypcio

Well-known member
Buchów
0
Nie łykaj dymu bo Ci sie wrzody zrobia.. Tak jak kolega wyżej pisze, spróbuj jointa ;)

Atanazy Bazakbal

Well-known member
Weteran
Buchów
10
Problemy z żołądkiem są efektem skolonizowania bonga przez bakterie, które- chcesz czy nie i tak w końcu trafiają do Twoich ust i dalej. Ten sam problem dotyczy palenia z wiadra. W taką pogodę jak teraz(32*C)nie trudno po paru godzinach mieć w wodzie z bongo niezłą menażerie...
Też długo nie wiedziałem o co lata, z tym żołądkiem po paleniu, ale na ICMagu znalazłem tą opinie, zastosowałem się i jak ręką odjął!
Co do płuc, bongo chroni przed rakiem płuc, ale prowadzi często do POCHP. Czyli mamy wybór między trądem a cholerą... Ja z tego powodu kupiłem vapo. Palę od małolata(a mam po 30-tce)i stwierdziłem że więcej wydam jednak na lekarzy, leki, rehabilitacje itd. niż ten głupi tysiak na vapo.

paprotka

Well-known member
Buchów
0
w jakim sensie chroni przed rakiem? zawsze można dolać pare kropelek wody utlenionej (pare kropelek, nie pół buteleczki)

C

Cweluch

Guest
no wlasnie pale tyle samo, mam to samo i non stop wiadro....lacze sie w bolu bo to samo mam. rano wstajesz tak h*j wie jak na zoladku nic jesc do 12 pozniej wpie****asz jak glupi, ale moim zdaniem to od szlugow... nie wiem czy palisz papierosy,jak tak to raczej to lub jak Tazio napisal.cus z bakteriami. nie lekarz jestem ale palic i tak bede hehe. wnioski, myjcie bonga i zmieniajcie czesto wode w wiaderku;)pozdr

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
pale ale znowu rzucam juz na dobre teraz na 3 miechy rzucilem ale znowu zaczolem no tez myslalem ze przez bonio musze przystopowac syfu w bongu nie mam 1 lufa i dokladne mycie bonga nie kisze wody w bongu ani godziny potem bongo ***ie dzieki za odpowiedi myslalem ze sam tak mam ;]

cocojamb000

Member
Buchów
0
Pewnie zdarza Ci się łyknąć bucha i przez to uczucie pełnego brzucha i nie chce się jeść. Jak bekasz ziołem to znak że tak właśnie robisz. Wszyscy wyżej dobrze radzą przestaw się na coś mniejszego np. joincik, lufka i będziesz brał mniejsze buchy to lepiej będzie wchodzić do płuc a nie żołądka. Od takiego palenia mogą być wrzody więc uważaj. A wkręta też swoje robi w bani tylko czujesz się gorzej. Krótko mówiąc: nie polecam! :D <wodna>-><joint>

orzech1903

Member
Buchów
0
może spróbuj zrobić ciastka albo makumbę. ja co jakiś czas przestawiam się z palenia na jedzenie ganji i nie mam już takich problemów <joint>

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół