akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wlaśnie się zbakałem

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
R

Rasta$Zawodnik

Guest
:farao: :queen: aaaa jak to czytam to łapie mnie cisnienieeee!!! :cat: konkretnie dzisiaj sie zdołowałem bo byli u nas na plazy dzisiaj onar pezet cing G i jakies reagge a ja mialem tylko hasz za 30!!!! :pale: podbilem do mojego zioomka i sie pytam czy chce fajne spodnie za 50 ziko on ze zerówa ale moze wziąć za hasz bo ma :jocolor: juz mysle no Ku*wa zabakam normalnie dzisiaj a okazalo sie ze dostalem żene na spodnie :salut: !!!!!! hahaahah niech ja tylko znajde szefa!!!!!

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Rasta$Zawodnik napisał:
aaaa jak to czytam to łapie mnie cisnienieeee!!! konkretnie dzisiaj sie zdołowałem bo byli u nas na plazy dzisiaj onar pezet cing G i jakies reagge a ja mialem tylko hasz za 30!!!! podbilem do mojego zioomka i sie pytam czy chce fajne spodnie za 50 ziko on ze zerówa ale moze wziąć za hasz bo ma juz mysle no Ku*wa zabakam normalnie dzisiaj a okazalo sie ze dostalem żene na spodnie !!!!!! hahaahah niech ja tylko znajde szefa!!!!!
o co tu chodzi wogule?? co ma to ze masz chasz za 30zl do tego ze na plazy ss ww. ekipa?? i co z tymi spodniami...? i jaki szef...?? chyba sie zabardzo przecpalesRasta$Zawodnik, :pr: :pr:

rudy

Well-known member
Buchów
0
rano wrzuce na moj serwer od neostrady

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
nienawidze tego rapid chujstwa!! :puker: tyle trzeba czekac az bendzie mozna sciagac!!a niebende placil tym buca :farao:

fazownik

Member
Buchów
0
1 gramik
sam w domku
lufka

ale siedze sobie za***any . dobra muza gra i LUZIKKKKKKKKKKKKKKK :D:D:D:D:D

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
3 gramy Californi orange bud
ja i kolega
2 blanty ;]

fazownik

Member
Buchów
0
Własnie ze siedze sabie i mam taką bąbe ze masakra .. odsluchalem wasza faze .. takie konanie mialem ze ja pie***le .... ale z was agenci heheh . . . RESPECT .............
:queen:

KeczaPe

Member
Buchów
0
1.Oczy jak BuraKi mam ja.
2.Lecz spalilem tylko lufe.
3.Za to hRyT był SCunowaTy.
4.Teraz ide sPać.
5.Bo ja juz Dziś za dużo zjaraĆ.

LoooOOOOOOOOOOOl :rendeer: :jocolor: :jocolor:

Galacty

Well-known member
Buchów
0
JA PO PALENIU SIE BOJE KOMUS W OCZY SPOJRZEC, BO MAM TAK Dziwnie za***ane / czerwone :(

M

mahomet

Guest
HEHEHE rudy to ty ;] zkapnelem sie ze to ty jak na nagraniu mrowe uslyszalem ;]

DObra no wiec tak
-Ziolo
-0.5
-Butla
-Sam ;]
-W oknie, matka spi
-Konsumpcja odbedize sie jak ona pojdzie spac bo jeszcze nie poszla... :D

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół