• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wloski koloru bursztynowego

Wyszukiwarka Forumowa:

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Hey mam takie pytanie bo zauwazylem na 2 szczytach ze wloski zmienili kolor nataki jakby bursztynowy moze cos pod miodowy ;p
Reszta szczytow jest biala czyli ok 10 jest biala z brazowymi wloskami...
Pytanie:
1.To juz scinka??
2.Roslina dochodzi ale nie rowno??
3.Czy zaczac sie martwic ??

Zdjec jak narazie brak bo tylko telefon wchodzi w gre ;p
Jak beda potrzebne to jakies dam ;p

Pozdro :)

---------- Aktualizacja posta 18:52 ---------- Czas poprzedniego posta 18:07 ----------

Zrobilem zdjecia oczywiscie hu*a na nich widac ;/

Tutaj wszystkie wloski sa prawie biale miejscami tylko brazowe.

Na ty wszystkie sa praktycznie bursztynowe choc slabo to widac ;/

A na tym jest wszystko wymieszane duzo bialego bursztynowego i brazowego.

glock

Well-known member
Buchów
0
:)

jeszcze czekaj z 3 tyg 2 pozdro

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Teoretyczny koniec lemon skinka jest 8-9 tygodni czyli w moim przypadku za 3 tygodnie wlasnie.

Tylko dlaczego tak nierowno kolory sie zmienily ???

---------- Aktualizacja posta 19:04 ---------- Czas poprzedniego posta 18:58 ----------

Skunka mialo byc...
Dlaczego nie moge edytowac tych pie****onych postow ???!!!

jedziemy z tym

Well-known member
Buchów
0
Tak nieraz bywa po za tym główny szczyt jest pierwszy niczym sie nie martw i czekaj az 95% włosków na całym krzaku będą bursztynowe :spalony:

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Ciezko u mnie stwierdzic ktory to jest glowny szczyt ;p;p
Wytaje mi sie ze wlasnie tu gdzie jest bursztynowo to jest wlasnie jeden z glownych.Wygladalo to tak ze zrobilem najpierw fim ktory wyszedl toppingiem powstaly 2 odrosty z ktorych zrobilem topping i wyszly kolejne z tych 2 ;pTeraz ciezko jest stwierdzic gdzie jest glowny szczyt a gdzie poboczne ;p
Caly plant jest w litere U ;p

Pozdro i dzieki za choc troche otuchy ;p;p

---------- Aktualizacja posta 19:50 ---------- Czas poprzedniego posta 19:23 ----------

Tak sie zastanawiam czy gdy za te 3 tygodnie gdy niby przyjdzie czas scinki te ktore sa juz bursztynowe nie bedzie na nie za pozno ??

Stalo by sie cos gdybym scial te bursztynowe ??
Plant zestresowal by sie bardzo ??

pseudonim12

Well-known member
Buchów
0
Możesz ściąć górne, lampy niżej i później jeszcze 2 tygodnie aż dojdą dolne.

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Tylko ze mniej wiecej topzy sa na 1 poziomie te ktore sa bursztynowe to wlasnie sa nizej a te z bialymi wloskami najwyzej i sa najwieksze ;p

Jezeli zostalo teoretycznie 3 tyg do scinki to jeszcze ten tydzien lac florovit a przez ostatnie 2 tylko wode z miodem??

---------- Aktualizacja posta 17:51 ---------- Czas poprzedniego posta 05:36 ----------

No tak bo po co komus udzielac odpowiedzi...Zauwazylem ze na forum bardzo malo mozna sie dowiedziec od innych uzytkownikow...Najlatwiej napisac komus ze to juz bylo i h*j...

how high

Well-known member
Buchów
0
Dokladnie tak jak wyzej pisali koledzy.. Zaczyna 3 faze w rozwoju kfiata :) czekaj czekaj i ... czekaj..

Z FARTEM TRZYMAJ SIE:)

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Chodzilo mi tu o pytanie co z tym florovitem i czy lac go jak mowilem jeszcze przez tydzien a pozniej woda z miodem ;p

Reszta ogarniam ;p

how high

Well-known member
Buchów
0
Jeszcze z 1,5 szpryca potem Flash i sama woda do konca ... czyli z niecale 2 tyg. a na sam koniec woda z miodem... :):) Bedzi GIT

Z FARTEM TRZYM SIE

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
DZieki za odp ;p

Powiedz mi jeszcze tak mi tu wyzej ktos podpowiadal zeby sciac te topy ktore sa brazowe i doswietlic te nizsze.Jest sens to robic??
Jestem dosc niecierpliwy i juz bym skosil najlepiej cala rosline tym bardzie ze czas mnie goni;p

Boje sie ze przekwitna te topy ktore juz sa bursztynowe .

how high

Well-known member
Buchów
0
Hehe ... nie sluchaj sie tego wyzej... lepiej jest podciac malutkie odrosty przy samym dole zeby moc szla w wyzsze szczyty. A co do czasu... im wiecej okazesz cierpliwosci tym wiecej ci spochna zmontuj lupe i opserwoj trichomy to najlepszy licznik czasu zycia roslinki:) jezeli nie zmontujesz lupy to,.,.80%BRAZOWE WLOSKI

Z FARTEM

---------- Aktualizacja posta 19:59 ---------- Czas poprzedniego posta 19:58 ----------

:harvest:I KOSA

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
10 sierpnia bedzie rowne 2 miesiace czyli 8 tygodni myslalem zeby zostawic ja do 9 i wtedy kosa nie patrzac juz na nic ;p

Jak myslisz to mzoe byc dobre rozwiazanie ??

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół