• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Woda destylowana z akumulatora

Wyszukiwarka Forumowa:

Nicck

Well-known member
Buchów
0
Witam. Ostatnio chciałem zrobić STS poprzez zmieszanie składników... I pierwszy problem napotkałem gdy chciałem zmieszać AgNO3 w wodzie destylowanej. Jako iż nie miałem wody destylowanej prosto z butelki zasięgnąłem po nią do akumulatora. Odlałem troche, była ona zanieczyszczona ale przelałem ją przez gaze, tak aby zanieczyszczeń nie było. Wsypałem AgNO3 do tej wody no i mieszałem plastikowym nożykiem (woda była w szklanym słoiczku). Mieszałem koło 5 minut i nic. Nie rozpuściło się. Jedynie z dużej granulki porównanie; pieprz niemielony rozpuścił się na drobinki jak sól ale te drobinki już zostały i nie chciały się rozpuścić. Więc zmieszałem 2 roztwory i zamknąłem w pojemniku z plastiku. Było to 2 dni temu. Dzisiaj otwieram a tu taka dziwna woń jakby ocet tylko z 3 razy mocniejsza. W ogóle się tego wąchać nie da. A na dnie spoczywają czarne "odpadki".

Czy coś z tego będzie czy ta woda destylowana jakaś chu**wa była i nic z tego?

dawix

Well-known member
Buchów
0
Dobrze, że ci nie wyszło, bo poważnie uszkodziłbyś rośliny pryskając je elektrolitem z akumulatora. -.-

Jaroseeds

Well-known member
Weteran
Buchów
0
raczej nic z tego nie będzie zdatne do opryskania roślin ,w aku idzie przecież kwas siarkowy pewnie wystąpiła jakaś reakcja jak zmieszałeś .a litr wody destylowanej to grosze a teraz to i składniki poszły się je**ć .feminizacji nie będzie <peace>

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Buahahahahaha :D Ale "dałeś radę"... Przecież w akumulatorze jest KWAS, a nie woda destylowana! Wodę tylko się dolewa, jeżeli odparuje, żeby była odpowiednia gęstość elektrolitu (kwas o odpowiednim stężeniu)!
Co z tym możesz teraz zrobić? Co najwyżej wylać...

Nicck

Well-known member
Buchów
0
No to hoy... Dobra dzięki za odpowiedź...

Atanazy Bazakbal

Well-known member
Weteran
Buchów
10
Zmiażdżyłeś mnie tym pomysłem! Dobrze że krzywdy sobie nie zrobiłeś! Zamykam temat bo tu już się nic nie wykombinuje ani nie odkręci.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół