nasiona marihuany

Wolność jest darem od Boga

Wyszukiwarka Forumowa:

Młody

Well-known member
Buchów
0
Cholernie spruty film, zadziałał na mnie dużo silniej niż Requiem dla snu, naprawde wart waszej uwagi. Narratorem/reżyserem/jednym z bohaterów jest dziennikarz pragnący zrobić film o życiu młodych ludzi z pewnego squota w wwa. Dziennikarz ten to współprowadzący i współautor bardzo fajnego programu "Muzyka łączy pokolenia" może widzieliście? Program został zdjęty z anteny, bo właśnie ten pan tak zafascynowany życiem squotu zaczął sobie najpierw popalać browna a potem walić w bata, finałem czego było prowadzenie programu w stanie nielichego wygrzania, czego nie dało sie już ukryć. I ten jego tekst "kto nie robi przerwy ten szybko traci nerwy" po obejżeniu tego filmu nabiera zupełnie innego sensu. Skąd go ściągnąć zapytacie teraz? Hmm szukajcie, napewno znajdziecie, jest np. na serwerze hyperreala. Ja sam obejżałem go w tvp późną nocą upalony i na pewien czas wyleczył mnie z brania czegokolwiek.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
oglądałem, film ponury, z historii o ćpunach ze squota przerodził się w film o "reżyszerze" filmu. Jest w zasobach video hyperreala, nie pamiętam linku, bogusik kiedyś podawał.

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Film bardzo dobry, również polecam. Najlepsze jest to, że był nagrywany "na żywo", tzn., przedstawiający prawdziwe realia, a nie grany przez aktorów.
Pierwszy raz widziałem go pod wpływem fentanylu. Właściwie to wtedy on tylko leciał w tle, a ja widziałem zupełnie inne filmy...

lysy ziom

Well-known member
Weteran
Buchów
19
wolność

Obejrzałem ten film i powiem wam że NAPRAWDE JEST MOCNY! Szkoda że ludzie tak sobie potrafia zmarnować życie... :pukel: ale co zrobić.. Życie to sztuka wyboru, nie każdy wybierze właściwie...

[*]
[*]
[*]

filipo

Well-known member
Buchów
0
Tak Tak.Tak wygladaja polskie(i nie tylko) realia przyjaciul heroiny.Film ukazuje to czego nie widac w szarej codziennosci.

Aurax

Well-known member
Buchów
2
:> to już jest hołota jednym słowem raz wbijesz w żyłe i musisz potem wbijać non stop ja sie boje brać takie narkotyki one mnie nie ciągną lecz odstraszają mówie o fecie,hera <shiza> lecz bardziej boje sie hery jak na to patrze to aż mnie w sercu ściska

eMdeeM

Well-known member
Weteran
Buchów
15
ku**a potem jak juz im sie zyly zapadaja to w doln, klate. nogi wbiają ...... hmm feta to raczej nie chyba za chcesz ja dozylnie ladowac ;]

0

00000000003

Guest
ku**a potem jak juz im sie zyly zapadaja to w doln, klate. nogi wbiają ...... hmm feta to raczej nie chyba za chcesz ja dozylnie ladowac ;]

FETA TEZ MOZE CI NIEZLE PO***AC WE ŁBIE i zrobic z ciebie rosliń a ps ijak długo zresz futer

R

Rider

Guest
To temat o filmie a nie o tym co kto cpa i jak sie ma.

Zejdziecie z tematu i beda warny.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół