• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Woodstock 2012 Festival

Wyszukiwarka Forumowa:

cesar

Well-known member
Buchów
0
Tego typu impreza obowiazkowa zeby naladowac sie pozytywna energia :)

Wysłano z TapaTalk

G

Gość

Guest
ja jestem jednym z bardzo starych woodstokowiczow :) w tym roku jade znowu na bank, to taki "moj" festiwal ;)

Kupała

Well-known member
Buchów
0
"ty co nie lubisz trawy, who you wanna be, who you wanna be
ty co nie lubisz trawy, who you wanna be, who you wanna be"

Niestety nie dla mnie w tym roku woodstock, sztywne urlopy a do tego w delegacji.

Łąki Łan!! Łąki Łan!! Łąki Łan!! Łąki Łan!!

spizgana swinka

Well-known member
Buchów
0
oj będzie grubo, z resztą jak zawsze!!! :yeahh:
do takiej imprezy trzeba się dobrze zaopatrzyć i przystosować<joint>

Kriztov

Well-known member
Buchów
1
Ja również jadę jak co roku :) Mam nadzieję, że spotkam kogoś z tego forum i zapalimy fajkę pokoju :D

G

Gość

Guest
Jedziemy jedziemy :D :zjarany: Mieszkac tak blisko i nie pojechać to az wstyd :jaraczz:

Ofy

Well-known member
Buchów
0
I co panowie? Jak tam wrażenia z woodstocku? Ja właśnie wczoraj wróciłem a byłem pierwszy raz i jestem pod wrażeniem :D Szczególnie koncertu Bas Tajpana podczas którego w całym namiocie Kryszny było czuć skunem :D
Żeby się tam zajarać wystarczyło mieć dobry węch, ludzie bez problemu częstowali blantem :p

G

Gość

Guest
I co panowie? Jak tam wrażenia z woodstocku? Ja właśnie wczoraj wróciłem a byłem pierwszy raz i jestem pod wrażeniem :D Szczególnie koncertu Bas Tajpana podczas którego w całym namiocie Kryszny było czuć skunem :D
Żeby się tam zajarać wystarczyło mieć dobry węch, ludzie bez problemu częstowali blantem :p

Ofy dokładnie jak mówisz :D a widziałes kolesia co miał w chuste wsadzony szczyt MJ ? Trochę zwiędły ale moja dziewczyna to pierwsza zobaczyła :D Ogólnie za***iście !
<shiza><shiza>

D

delete

Guest
<shiza>właśnie wstałem - wróciliśmy wczoraj eeh fajnie było to jest dobra impreza ale jak dla mnie
KOSTRZYN NAD ODRĄ JEST JUŻ ZA MAŁY NA PRZYSTANEK WOODSTOCK!!!

przez cały czas było tak ciasno jak rok temu podczas The Prodigy - to juz męczące ale itak było za***iscie - tylko inne miasto trzeba wyczaic

ps tam wszędzie ***ie Ganją :D

Jim Carrey

oraganic jungle growing masta
Weteran
Buchów
3
<shiza>właśnie wstałem - wróciliśmy wczoraj eeh fajnie było to jest dobra impreza ale jak dla mnie
KOSTRZYN NAD ODRĄ JEST JUŻ ZA MAŁY NA PRZYSTANEK WOODSTOCK!!!

przez cały czas było tak ciasno jak rok temu podczas The Prodigy - to juz męczące ale itak było za***iscie - tylko inne miasto trzeba wyczaic

ps tam wszędzie ***ie Ganją :D

przerstan pier***ic ku**a chlopie gdzie Ci ku**a malo miejsca bylo pijany chyba za bardzo byles, jakos ja nie mialem problemu z niczym ,

PELNA piz*a PO PROSTU PANOWIE PANIE PIATECZKA :))))))

piekne przyzezycia podczas pelnego pie****niecia ;D

POJECHALEM PRZEZYLEM POPAMIETAM POCZUCIE PELNEJ pi**y :D<shiza>

jak ktos cos to priv ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół