D
Dzej
Guest
fruttis napisał:baka nie pomaga w obiektywnym pojmowaniu swiata zeczywistego...
odrealnisacz nie ma prawa pomóc, to bylo by nieslusxzne z celem jego istnienia

fruttis napisał:baka nie pomaga w obiektywnym pojmowaniu swiata zeczywistego...
Kolego masz racje. Sam u siebie zauwazylem,ze np. na j.polskim kiedy jestem zjarany bardziej lapie rozne teksty ze zrozumieniem :cheers:ja wam powiem ze to prawda ze jak jarasz to ciezej sie skupic powiem tak jezeli chodzi o humanistyczne to jak zaczołem jarac to bez kitu podniosły mi sie oceny
Sqnsument napisał:Ja mam tak jak zapale to moge się uczyć i nawet dobrze zapamiętuje . Ale jak nie zajaram to nie mam motywacji do nauki. A co do koncetracji to nie wiem bo od 9 lat nie było dnia bez zielska ;-] . Trzeba zaznaczyć , że skończyłem technikum morskie a teraz będzie 3 rok studjów. Więc nie jest tak żle. :silent:
drjoint7 napisał:z tym skupieniem roznie bywa ja np nigdy nie umielm sie uczyc histori czytac lektor itp a jak zapale tak dobrze to raz przeczytam cos i wszystko pamiteam bho sie zajawiam i wyobraznia robi swoje najlepiej sietak histy scisle przedmioty nawte lapie bez problemu kazdy ma inaczej
maxell91 napisał:nie wiem czy zacząć jarać, poradzcie mi coś... :queen: :scratch: :silent: