akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wpływ THC na rozwój intelektualny (i teeen aromat ;)

Wyszukiwarka Forumowa:
P

Pyski

Guest
wiesz co dosc głupie pytanie !! :thumleft:
nie lepiej nie zaczynaj :tongue:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
obserwator napisał:
Ehhh niestety to jest smutne ale prawdziwe.
Pewnego razu siedzialem zjarany na lekcji j. niemieckiego (nigdy wczesniej przed niemieckim nie palilem, bo babka to su**) zajaralem... babka zapytala mnie o bardzo prosta rzecz (na trzezwo bez problemu sobie z tym radzilem) tutaj nie wiedzialem co mam jej odpowiedziec, wielka panika itd.
Podobnie na matematyce, ale wtedy z kumplem krecimy sobie fajna faze i na swoj sposob rozumiemy, hehe.

Jak palic w szkole to trzeba wiedziec na jakich lekcjach mozna a na jakich trzeba sobie podarowac aby przypalu nie robic. :queen:
:flower: mialem to samo tyle ze na jezyku angielskim!nauczycielzadal mi proste zadanie z podrecznika zebym przeczytal tekst i wstawil odpowiedne slowko czy cos!a ja patrze na tekst i nawet niemoglem go przeczytac!!pospinany bylem jak choj...!koles mi pare razy powtarza zebym czytal a je nemo...wrescie powiedzial co wstawic i sam przecztal i zebym powtorzyl!a ja dalej niewiem jak to zrobic.Wkuzyl sie kazal mi siasc a klasa ze mnie brecht...!Po jakis 15min. zadal mi kolejne zadanie z odmianami i takimi pie****ami,w kazdym badz razie tamto bylo banalne a to juz bardzo trudne jak dla mnie i wogole trudniejsze!!a ja w pare sekund odpowiedzialem dobrze a gdy usiadlem to az sie dziwilem jak ja to zrobilem...!! :thumleft:
ps.jestem spalony wiec pewnie bezsensu to co napisalem... :scratch:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół