HeHE Czemu wy jesteście tacy śmieszni i naiwni!!!??? Nie mogę tego pojąć Chwalićie się nasionami które ja równie dobrze mogę kupić za 4 pln ok. 600 szt. pójdę do sklepu i kupię sobie karmę dla ptaszków!!!
Jeszcze nie wiecie że na polskich stronach to same wały!? tu sięnie patrzy i nie podnieca (jak dziecko które zobaczy mikołaja) na to że nasionko kiełkuje bez problemu (chociaż bardzo ważne) o każda zdroba siejka kiełkuje bez problemu. Chodzi o to co będziesz później z tego miał hehe możesz to do pieca wrzucić chyba że będzie ci się chciało mleko albo olej robić (nieradzę).
I jeszcze jeden czynnik zamówiłeś nasiona 11 ich dostałeś za 50 pln z przesyłką no bravo jakież to byłogienialne tylko spójrz ile kosztują nasiona na stronach niemieckich angielskich holenderskich itd. zapłacisz za nie nawet do kilkudziesięciu euro!!! chyba że kupuje siętam gdzie ja czyli "nirvana-shop-com holenderska tam sąnajtańsze nasiona a ich jakość jest wyśmienita odmiany f1 f2 f3 i jeszcze kilka .
Więc zastanów sięnad tym co piszesz bo chyba w temacie ziółka wypadasz z gry buraczany chłopczyku HEHEHEHE :lol: :mrgreen: