wspomaganie organiki biobizza

• Autor wątku ruski wentylator
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
R

ruski wentylator

Guest
witam, jakieś doświadczenie mam, ale mam tez pare pytan- jakby co szukałem na forum i poza nim

jak zgrac caly zestaw biobizza do gleby + tytanit ( do listnie) + atami bio-bloombastic ( chyba tylko do gleby )+ cal magexstra sensi ( do listnie ) + biobizz leafcoat( na pleśń) ?

zestaw biobizz do gleby + atami biobloobastic ( do gleby ) na pewno razem
a tytanit z cal mag extra razem
a biobizz leafcoat osobno ?

czy można robic jednoczenie lub w krótkim odstępie czasowym nawoz dolistnie i do gleby ?

---------- Post Zaktualizowany 17:16 ---------- Data pierwszego postu 16:53 ----------

CHODZI MI O INDOOR - czy tytanit jest tu niepotrzebny ? czy dac go powiedzmy na flo raz na 10-14 dni ?

BACer

Well-known member
Buchów
0
Myśle ze trochę komplikujesz sprawę. Lepiej byłoby trzymać się wszystkiego jednego producenta i zastosować się do jego zalecen.

Jeżeli już jesteś zaznajomiony z jakimiś produktami jako podstawa wtedy proponuje dodać stopniowo inne... w ten sposób eliminujemy więcej zmiennych i łatwiej jest zobaczyć co naprawdę działa.

Nawozy do kostne działają dosyć szybko, Wiec ten z magnezem możesz zastosować dopiero jak pojawia się jakieś niedobory. Ten na pleśni nuz na początku. Potem na początku kwitnienia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół