Wszystko gra ? Coś podjada ?

Wyszukiwarka Forumowa:

patryxki

Member
Buchów
0
Witam wszystkich, na forum jestem nowy, aczkolwiek śledzę od dłuższego czasu :D
W tym roku posadziłem swój pierwszy outdoor. Jako iż jestem hehe zielony w tych sprawach, wybór padł na odmiany af. Aktualnie na spocie mam 8x AK47 af i jedną sztukę Amnesia Haze af, która dostałem w gratisie do akaczy.

Spocik to w sumie środek gęstego buszu, wycięte gałęzie i wszystko co potrzeba tak aby słońce było ~ 10h, dużo zwierzyny, zrobione prowizoryczne ogrodzenie z palików i drutu kolczastego, wokół spota słoiki z moczem
Spot to teren bagnisty, pod 10cm ziemi wystepuje tzw oglejenie, w związku z tym zdecydowałem się na posadzenie w doniczkach. Narazie siedzą w +- 5L doniczkach. Potem jest plan na wiadra( amnesia juz w wiadrze).
Gleba kupna wymieszana ze spotową (rosło od chu*a pokrzyw), z dodatkiem styropianu oraz włókna coco
Podlewam wodą z kranu co 2-3 dni. Nawozy jakie posiadam to gnojówka z pokrzyw i biohumus.
Parę dni temu zauważyłem, że coś jednego krzaczkorka chyba podjada, co to może być ?

Dodam, że planowałem załozyć fotorelacje, aczkolwiek mój staż na forum jeszcze na to nie pozwala, pozdro !

Vendetta

Only #
Weteran
Buchów
2,784
Odznaki
4
predziorki! srodek qp spryskaj i gitara!

sprobujmyy

Well-known member
Weteran
Buchów
34
Odznaki
1
z ta fotorelacja lec smialo :p jesli nie mozesz zalozyc tematu w dziale fotorelacji to normalnie w poczatkujacy zrob, a modek powinien przeniesc ja :p

patryxki

Member
Buchów
0
Wielkie dzięki Panowie, już zamówiłem ten środek :D
Co do fotorelacji, znajdę chwilkę i chyba założe ;d
buch z wami

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół