• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

WW fem kiedy harvest ?

Wyszukiwarka Forumowa:

JPNASTOWE

Active member
Buchów
0
jak myslicie ? roslina zasadzona 1 czerwca niecierpliwie sie to moja 1 uprawa i obawiam sie ze malo z tego wyjdzie bo tylko glowny top w miare dobrze obrosl czego to moze byc przyczyna? popelnilem jakis blad ? czemu nie wyszlo mi 10 rownie oblodzonych topow tylko jeden glowny ?

Domking

Well-known member
Buchów
0
A robiles wogole jakis trening? A co do scinki to popatrz przez dobra lupe na topka, i jak krysztaly sa przezroczyste to czekaj.

thc_maniac

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jeszcze potrzymaj z 2 tygodnie i daj jakiegos boosta bedzie gitara:spalony:

JPNASTOWE

Active member
Buchów
0
A robiles wogole jakis trening? A co do scinki to popatrz przez dobra lupe na topka, i jak krysztaly sa przezroczyste to czekaj.
mialy niby lst bo to mam 2 roslinki, lupy nie mam niestety moze dojrze golym okiem :D to chyba nie o krysztaly chodzi tylko te wąski.. :D

---------- Aktualizacja posta 22:57 ---------- Czas poprzedniego posta 22:56 ----------

jeszcze potrzymaj z 2 tygodnie i daj jakiegos boosta bedzie gitara:spalony:
nie mam boosta nie chce psuc smaku i tak mysle z 10dni jeszcze potrzymac bo 34dni na wegu był

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół