• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

ww indoor box

Wyszukiwarka Forumowa:

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich growerow mam zamiar rozpoczac swoja druga hodowle pomidorkow licze na wasze opinie i pomoc.Moja pierwsza uprawa powiodla sie jako tako 3xautomaty ak47 plon 70g slaby plon poniewaz sprzet oraz box byl lipny.wszystkie sprzety juz zamowione pozostaje tylko czekac.

Lampa sodowa hps 400W zarowka bemko 400W
strumien swietlny 48.000 lm
barwa swiatla 2000k

ODMIANA 5x White Widow feminizowane

BOX 100x100x180cm

ZIEMIA canna terra professional

DONICZKI 5 x 11L Okragle

NAWOZY Canna Terra Weg. Canna terra Flo

TRENING LST

TEMPERATuRA 27-30 stopni c

PRZEWIDYWANY PLON 200G

Co radzicie jeszcze dorzucic do tego boxa:spalony:

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
wszystko, czego nie masz :)

a tak na powaznie musisz zajac sie wentylacja, nawilzacz, akcesoria typu ph metr, termometr, do nawozow mozesz dorzucic jakiegos boostera. popatrz na grow podobnych wielkosci u innych i zobacz czego uzywaja :)

unnamed

Well-known member
Buchów
0
nooo wentyle potrzebne , ale 200 g z ww .... ciężko będzie ... miałem bardzo podobne warunki ( nie mając zielonego pojęcia o uprawie ) i zebrałem "suchego" 8 słoiczków półlitrowych :) ... jedno jest pewne ... ww rulezzzzz :)
najlepszy stuff jaki w życiu paliłem :) i własny:D
ps. jak bedziesz obcinał niepotrzebne listki nie wyrzucaj ... spróbuj :)

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
witam

witam dawno mnie nie bylo czekalem na sprzety ale juz wszystko ok.dzieki za dopowiedz :spalony: teraz tak 5pomidorkow juz w doniczkach 10l od 2 dni domowilem 5white widow x jack herer dopiero sie wykluwaja pierwszy dzien w ziemi stwierdzilem ze zmieszcze 9-10 donic po 10l zakupilem duzy wiatrak mysle ze jest dobry na wentylacje czekam na termometr nie wiem co z filtrem powietrza i czy buteleczki z woda wystarcza jako nawilzacz .troche pomidorki ida w gore nie wiem czy lampka nie jest za wysoko 55 cm ile cm tak powinno byc troche grzeje w tym boxie 400watowka :zjarany:.

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/53045/normal_Zdjecie0055.jpg

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/53045/normal_Zdjecie0051.jpg

https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/53045/normal_Zdjecie0049.jpg

:bounce:

Sharker

Well-known member
Buchów
0
Weź obniż tą lampe bo ci się jeszcze bardziej wyciągną a chyba tego nie chcesz ... Obniż o 15 cm i sprawdź jak zareagują

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
lampke obnizylem od glownych listkow jest 40cm.lampa wlaczona od 8 do 22 takie pytanie czy ten keremzyt musi byc po calej donicy rozlozony.na wasze oko co jeszcze im brakuje do tego domu pomidorkow:zjarany: <peace>

---------- Aktualizacja posta 14:30 ---------- Czas poprzedniego posta 13:03 ----------

ile swiatla na poczatek radzicie? mysle ze 18h 6 ciemni styknie co wy na to:smokee::smokee:

vietorius

Well-known member
Buchów
0
Elo ! mi sie wydaje ze 20/4 i bedzie super
tylko uważaj na temperature!
bede sledził !!:yeahh:

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
problemo

lampa zalaczona 20/4 znizylem ja jest 30cm od glownych listkow przyjela sie dobrze tylko jest problem bo nagle cos bialego wyskoczylo na ziemi w 2ch doniczkach wiecie moze co to jest? i przez co?:joker::joker::bounce:

G

Gość

Guest
Chętnie przyjrzę się fotorelacji bo sam po out startuje z indoorem i szafa będzie miała podobne wymiary, HPS tej samej mocy więc mam pytanie o wentylacje. Ile zamontowałeś wiatraków, jakie wiatraki, w jakich miejscach zamontowane i jak to u Ciebie z wilgocią.

Z fartem <joint>

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
;d

ta wiatrak jeden petardyczny domowy ktory kreci sie lewo prawo mysle ze wystarczy oraz kanal wentylacyjny wyprowadzajacy powietrze z boxa.a co do wilgotnosci jak narazie mam buteleczki ponacinane z woda czekam na higrometr i termometr mylsle ze jak te butelki nie starcza i wilgotnosc bedzie chu**wa to zamowie jakis nawilzacz powietrza<shiza><shiza>

---------- Aktualizacja posta 05-08-2012 23:51 ---------- Czas poprzedniego posta 02-08-2012 15:27 ----------

minąl tydzien od czasu pierwszych pomidorkow 5x ww powoli daja rade <joint> wczoraj dorzucilem 4x ww x jack herer zakupilem keremzyt jutro powinna juz byc rura wentylacyjna i higrometr wilgotnosci ktora zamowilem tydzien temu-.- jest pytanie do growerow na taka objetosc boxa woda w buteleczkach starczy na dobra wilgotnosc powietrza czy lepiej zakupic nawilzacz powietrza :spalony:

pozdrowki <shiza><shiza>

---------- Aktualizacja posta 06-08-2012 23:47 ---------- Czas poprzedniego posta 05-08-2012 23:51 ----------

tematy sie szerza:bball::bball::bball::bball::bball::bball::bball:

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
coraz lepiej

sprawa jest tego typu ze mam 5x ww oraz 4x wwXjackherer 5 ww ma juz 15 dni natiomiast ww herer 9.pytanie takie czy dogonia te ww? a co do 5xww co z treningiem czy nie jest juz zapozno czy zrobic tylko fim. daje fotoo <shiza><shiza><shiza><shiza>

nie zapozno na trening?co pierwsze fim czy trening?

a to 4x jackherer ww ciekawe czy dogonia tamte ww:spalony:

volkanetta

Well-known member
Buchów
1
Fim uaktywni boczne pędy wiec po tym jak ruszą będzie co trenować, nie jest za późno na lst aż się własnie proszą żeby zrobić :)
a czy jacki dogonią to zależy od tego jak będą rosły ci, jeszcze kupe czasu przed nimi

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
:)

czyli co zrobic pierw fima a jak juz zacznie wychodzic szczyt to wtedy trening? :spalony:

---------- Aktualizacja posta 18-08-2012 21:10 ---------- Czas poprzedniego posta 15-08-2012 22:05 ----------

wszystko z pomidorkami si tylko wystapil problemo z wilgotnoscia caly czas 85-90C woda zbiera sie po boxie na sciankach nie wiem jak to zbic mam pare butelek z woda ale to nie pomaga help:zjarany::zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół