yol
kiepskie to nie ale to jest moja druga uprawa troche mi jeszcze brakuje ale sie ucze. czekam na nawoziki jutro powinny byc:smokee: z wilgocia jest juz ok recznik i buteleczki z woda daja rade:spalony: ale teraz wystapil problem z cieplem zawsze byla norma 30 stopni a teraz mi wskoczylo do 35-36 nie wiem jak zbic ten problem mam wentylator obrotowy duzy ale widocznie nie wystarcza mam tez rure wentylacyjna 2x metra ale chyba musze do niej jakis wiatrak wylotowy zamontowac co bys mi kolego doradzil :zjarany: Ogolem 6 pomidorkow poszlo w gore 3 nie bardzo jutro zabieram sie za trening tych co w tyle pytanie czy jeszcze moglbym sie zajac tymi co juz maja po 35cm czy juz zapozno 22 dzien :spalony::spalony: <shiza>
mam 4 power planty z holenderskiego ziolka ale w buteleczkach po piciu 2l moze cos bedzie ten cos nagle zmizernial :zjarany:
UWAGI I Z***KI MILE WIDZIANE ! <:sunny:
---------- Aktualizacja posta 23-08-2012 12:14 ---------- Czas poprzedniego posta 22-08-2012 23:34 ----------
a tak po zATYm jest wszystko giiiiiiiiiiiiiiiiiiiit :jaraczz::jaraczz::jaraczz::jaraczz:

---------- Aktualizacja posta 22:22 ---------- Czas poprzedniego posta 12:14 ----------
co o tym sadzicie ??? :freak2:
---------- Aktualizacja posta 22:24 ---------- Czas poprzedniego posta 22:22 ----------
co o tym sadzicie ??? :freak2: