akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

ww indoor box

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
wentylacje popraw:spalony:

Możesz rozwinąć? Nie chcę Ci się w temat wpieprzać z moimi problemami ale miałem podobnie tyle że przy awaryjnym boxie i wiatraku wyciągającym łazienkowym 160m3/h po 6h 2 litry wody gineły, wydawało mi się że to sprawka lampy bo250W a box malutki był ale się okazało że wentyl wyciągał całą wodę przez flexa na zewnątrz...parodia, a więc ?

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
aa

tematy sie szerząą :jaraczz::jaraczz::jaraczz: :pr:

---------- Aktualizacja posta 21-08-2012 00:13 ---------- Czas poprzedniego posta 20-08-2012 19:30 ----------

mam problem ze zbiciem wilgocia 35C ciepla 85-90C wilgotnosci bardzo cieplo w boxie mam 1 duzy wiatrak obrotowy zamontowany od gory moze problem tkwi w tym ze nie mam nawilzacza powietrza i filtr powietrza ten sprzet zalatwil by wilgotnosc ? http://allegro.pl/ag206-ultradzwiekowy-nawilzacz-powietrza-2-2l-38w-i2547454561.html z gory dzieki bite buchy :spalony::spalony: <joint>:yeahh:<shiza><shiza><shiza><shiza>

probmelo z pomirorkiem :spalony:

:spalony::bball::bball::bball::bball::bball::bball::bball:

Beginers

Well-known member
Buchów
0
Wyglada to ładnie.. nie rob wszystkiego oddrazu co CI tutaj ludzie napisza przemysl sam sobie kazda odpowiedz.. Po drugie wydaje mi sie ze jak jest to twoja pierwsza hodowla to nie rob fim'a bo jeszcze cos zepsujesz jak masz czas zrob im LST i to wszystko jak nic nie spie****isz to bedziesz bardzo zadowolony z rezultatów jakie daje WW.. sprawdzaj Ph jest to podstawa i kup jakiegos bostera

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
eloszka

dziekoweczka dzisiaj wlasnie zabieram sie za lst :zjarany: jakiego bostera polecasz albo polecacie ? :spalony::yeahh::smokee::smokee::smokee:

Beginers

Well-known member
Buchów
0
ja uzywam canna bost i jestem zadowolony.. ale slyszalem ze plagron green sensation jest lepszy ale nie stosowałem wiec sie nie wypowiadam ale mam zamiar go sprobowac w next projekcie :bounce::bounce:

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
hehe

kolego a powiedz mi na vega canna bost taa a na flo co polecisz? moze znasz odpowiedz na moj problem nie moge zbic wilgotnosci nieraz dochodzi do 95C czy nawilzacz powietrza zalatwi ten problem:spalony:

Beginers

Well-known member
Buchów
0
hmm widze ze masz kiepskie pojecie otym wszystkim :) Na vega tylko canna teraz vega na floo cana teraz flo i bosta bosta dopiero dodajesz jak sie kwiaty ukszatałtuja... a co do wilgoci to jak sama nazwa wskasuje 'nawilzacz powietrza' czyli nawilzy powietrze a nie je wysuszy... Sa dostepne pochlaniacze wilgoci rozne w roznych cenach poszukaj na allegro albo gdzies wilgotnosc na wega powinnła byc w granicach 60-80 na flo 30-50 <shiza>

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
yol

kiepskie to nie ale to jest moja druga uprawa troche mi jeszcze brakuje ale sie ucze. czekam na nawoziki jutro powinny byc:smokee: z wilgocia jest juz ok recznik i buteleczki z woda daja rade:spalony: ale teraz wystapil problem z cieplem zawsze byla norma 30 stopni a teraz mi wskoczylo do 35-36 nie wiem jak zbic ten problem mam wentylator obrotowy duzy ale widocznie nie wystarcza mam tez rure wentylacyjna 2x metra ale chyba musze do niej jakis wiatrak wylotowy zamontowac co bys mi kolego doradzil :zjarany: Ogolem 6 pomidorkow poszlo w gore 3 nie bardzo jutro zabieram sie za trening tych co w tyle pytanie czy jeszcze moglbym sie zajac tymi co juz maja po 35cm czy juz zapozno 22 dzien :spalony::spalony: <shiza>

mam 4 power planty z holenderskiego ziolka ale w buteleczkach po piciu 2l moze cos bedzie ten cos nagle zmizernial :zjarany:

UWAGI I Z***KI MILE WIDZIANE ! <:sunny:

---------- Aktualizacja posta 23-08-2012 12:14 ---------- Czas poprzedniego posta 22-08-2012 23:34 ----------

a tak po zATYm jest wszystko giiiiiiiiiiiiiiiiiiiit :jaraczz::jaraczz::jaraczz::jaraczz::bball::bball::bball::bball:

---------- Aktualizacja posta 22:22 ---------- Czas poprzedniego posta 12:14 ----------

co o tym sadzicie ??? :freak2:

---------- Aktualizacja posta 22:24 ---------- Czas poprzedniego posta 22:22 ----------

co o tym sadzicie ??? :freak2:

Green Farmer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Co tu jest do rozwiniecia ? Jak masz taka wilgotnosc i jeszcze do tego za duza temperature to musisz zwiekszyc wymiane powietrza czyli mocniejsza wentylacje. Wez przynajmniej wiki przeczytaj bo za takie laictwo przez lenistwo nikt Ci nie powinien pomagac bo to sa podstawy

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
:)

LENiem to moze ty jestes:lol3: ja pytam o opinie expertow z***ki wady mile widziane nic wiecej :spalony:

Green Farmer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
no wiesz... nie chcialem Cie obrazac nazywajac idiota bo tylko idiota chce lac boosta na veg a wilgotnosc zbijac nawilzaczem:pl: nie masz zielonego pojecia o tym co robisz no ale jak sie liczy ze ktos glupi poprowadzi za raczke to powodzenia

I to jest z***ka jakby co:spalony: mam nadzieje ze zachecajaca do lektury forum

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
hahahaha odezwali sie dopiero jak cos sie napisze zle i to jeszcze jakies swierzaki<lol2>:lol3::lol3:

Green Farmer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
hahahaha odezwali sie dopiero jak cos sie napisze zle i to jeszcze jakies swierzaki<lol2>:lol3::lol3:

No swierzak jestem bo daleko mi do expertow jak yoda np ale przy tobie to jestem mistrzem:lol3: popatrz na swoje roslinki i te pytania:lol3: 200g z m2 przy 400 W to smiech na sali a pewnie nawet tyle nie bd mial<joint>

wiadro33333

Well-known member
Buchów
0
:)

jeszcze zal ci du*e scisnie jak wyciagne z tego 400 : )) swierzaku ;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół