akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

WW po wyjeździe uschła na dobre, czy jest szansa?

Wyszukiwarka Forumowa:

swiety666

Well-known member
Weteran
Buchów
0
No ten to do***ał. :lol3::lol3::lol3: Roundup kolego jest na chwasty a nie na wszystko co ma chlorofil:pl::pl::pl:. Sam w tym roku koło mojego domu na ogrodzie robiłem opryski na chwasty. Te k***y popaliło a trawa została taka jaka była. Się znalazł specjalista z bożej łaski
Co ty pie****isz wogule ? randap niszczy ogulnie rośliny dociera do punktów wzrostu w korzeniach i niszczy młode odrosty-pędy , ty myślisz że ku**a co pryskasz a on wybiera co jest chwastem a co twoim trawnikiem ???!!! ja pie***le ... jak ja chciałem nowy trawnik bo stary wyglądał fatalnie to po oprysku ani jednego zielonego źdźbła nie było.

G

Gość

Guest
Co ty pie****isz wogule ? randap niszczy ogulnie rośliny dociera do punktów wzrostu w korzeniach i niszczy młode odrosty-pędy , ty myślisz że ku**a co pryskasz a on wybiera co jest chwastem a co twoim trawnikiem ???!!! ja pie***le ... jak ja chciałem nowy trawnik bo stary wyglądał fatalnie to po oprysku ani jednego zielonego źdźbła nie było.

Zalecał bym poćwiczenie zasad ogólnych gramatyki. No chyba, że mamy do czynienia z gimbusem, to w takim razie przepraszam.

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
4
Ściąłem to co zostało, zobaczę co z tego będzie jak się wysuszy, jakie będzie w smaku..
Nie pal tego. Jeśli ktoś to prysnął jakąś chemią na chwasty to może ci poważnie zaszkodzić.
Mam działkę i używam roundup-u - roślina faktycznie wygląda, jakby ktoś czymś ja złośliwie prysnął
Nie odważyłbym się zapalić zioła, gdybym miał chociaż cień podejrzenia, że może być czymś spryskane. Wyrzuć to, szkoda zdrowia.

Roundup kolego jest na chwasty a nie na wszystko co ma chlorofil:pl::pl::pl:. Sam w tym roku koło mojego domu na ogrodzie robiłem opryski na chwasty. Te k***y popaliło a trawa została taka jaka była. Się znalazł specjalista z bożej łaski
Może miałeś Roundup selektywny, na trawniki?
Podstawowy wyżera wszystko, bez wyjątku. Na długie tygodnie zostawia pustynię.

randap niszczy ogulnie rośliny dociera do punktów wzrostu w korzeniach i niszczy młode odrosty-pędy , ty myślisz że ku**a co pryskasz a on wybiera co jest chwastem a co twoim trawnikiem ???!!! ja pie***le ... jak ja chciałem nowy trawnik bo stary wyglądał fatalnie to po oprysku ani jednego zielonego źdźbła nie było.
Jak napisałem wyżej - są "wersje" selektywne, które nie działają np. na trawę. Albo... kukurydzę czy soję.
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=ePhDyDbbO-M
[/youtube]polecam cały film obejrzeć. Długi, ale może co nieco zmienić wasze spojrzenie na pewne sprawy ;)

maniue

New member
Buchów
0
No ten to do***ał. :lol3::lol3::lol3: Roundup kolego jest na chwasty a nie na wszystko co ma chlorofil:pl::pl::pl:. Sam w tym roku koło mojego domu na ogrodzie robiłem opryski na chwasty. Te k***y popaliło a trawa została taka jaka była. Się znalazł specjalista z bożej łaski

Ja też używałem roundupu i popaliło i chwasty i trawe, więc wydaje mi się, że to zależy od tego ile wlejecie roundupu do x litrów wody. Wiadomo, że im więcej wody w stosunku do randapu tym słabiej będzie działać.

BruceWayne

Well-known member
Buchów
130
Raf_rk trochę mnie zmartwiłeś tym filmikiem... :(
Po wysuszeniu wyszło 12g i ku mojemu zdziwieniu wśród suszu znalazłem 1 nasionko i to całkiem dorodne... jak to możliwe, że tylko jedno? Po znalezieniu nasionka dokładnie obejrzałem topki i doszukałem się 2óch dosłownie - "zalążków" nasionek a to jedno jest duże i dojrzałe hmm..

LoneRanger

Well-known member
Buchów
0
jest mi ciebie szczerze, autentycznie w tym momencie żal

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół