nasiona marihuany

www.kanaba.pl - mega oszust

Wyszukiwarka Forumowa:
G

greenlife

Guest
wedlug mnie ta strona to jakas sciema i profanacja prawdziwego serwisu jakim jest www.kanaba.info chcialem jeszcze podkreslic ze niejestem w zaden sposob zwiazany z serwisem kanaba.info jednakze uwazam iz to co robi kanaba.pl to jakis totalny obsord, mianowicie chodzi mi tu o ich smieszna liste i przyznawane certyfikaty odnosnie sprawdzonych sklepow.... wogole dzialaj od tak nie dawan ze szkoda wogole sie nimi zajmowac ...zastanawiajac sie poco oni wogole powstali ??? skoro jest juz jeden porzadny serwis kanaba.info a na ich sytronie nie ma nic innego z wyjatkiem owej listy

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
faktycznie to jakeis hujowe gowno, na krzyz z nim

growmen

Well-known member
Buchów
0
w sumie to mam takie samo zdanie o nich :) tam przydzielaja certyfikat raczej za kase :] ale mi chodziło tylko o jak najlepsza reklame forum o nic wiecej, bo chce aby było jak najwiecej ludzi jak najwiecej postów.

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Za kasę? Kto by dal im kase za certyfikat ktory jest i tak malo wiarygodny

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Czytałem wcześniej... więc... mało prawdopodobne ze zrobili to tylko ze wzgledu na chwast.pl Ten sklep byl na zlotej liscie ale juz go tam nie ma.

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
za miast sie reklamowac po calym necie, lepiej by sie postarali o jakies pozadne sionka

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Ale nie oplacalo by im sie juz :p musieliby wydac kase na prawdziwe nasiona i zarobili by jakies 20 zlotych a tak to sprzedaja gowno za grosze z bazaru i zarabiają ostro. :p

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
no, a teraz juz zadne polskie seedsdhopy nie maja pozadnych cholenderskich nasionek bo jest zakaz i takich ilosci w zyciu by nie przewiezli

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
A ja tam myślę, że cannabis.fr.pl ma dobre nasiona. Jestem tego prawie pewien :p

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
moze i tak, mpoze maja pare odmian, no ale jak nagle ci wyskakuje super nowy sklepik z lista 100 odmian prosto z cholandii no to sory :?

growmen

Well-known member
Buchów
0
ale gosc od cannabis.fr nie sprzeda ci teraz np. LR bo go nie ma mowi ze bedzie zamawial na wiosne no a inne sklepiki o dziwo maja wszytsko cały czas nic im niegdy nie brakuje (a jesli brakuje to na dzien) ale nie moge sie wypowiadac bo tam nie zamawiałem ale na wiosne napewno cos zamowie i sie przekonamy

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Ja tez moze zamowie.

Inne sklepy to po prostu nirvana z troche zmienionąoprawą graficzną. Ale wszystko jest tak samo, te same rosliny. Od razu wiadomo zeby tam nie kupywac. Na cannabis.fr.pl kupują nasiona zgodnie z sezonem. Czyli w marcu i maju bedą mieli na out. A na indoor mają przez caly rok. Sprzedają nasiona pojedynczo nieraz... to tez przemawia za nimi. I to jest bardzo dobre rozwiązanie. Bo jakiejś feminizowanej odmiany po co kupywac od razu 10? Można kupic 3 nasionka a reszte innej odmiany normalnej :p I ja wlasnie tak zrobie :D

H

haszyszekk

Guest
Włascicielem strony kanaba.pl jest chwast. Ten sam koles to obsługuje..
Napisałem do obsługi kanaba.pl jakbym pisał do chwasta.. odpowiedź:
"wielu probowało" i tyle, wiec dla mnie to pewne że to chwasciana stronka.
Komenty muszą przejść przez ręce admina zeby sie ukazały hyhy pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół