nasiona marihuany

www.puff.pl - mega oszust

Wyszukiwarka Forumowa:

Protektus

Well-known member
Buchów
0
Witam co sądzicie na temat tego sklepu ceny są niskie i do każdego zamówienia 10 pestek za free. Tylko czy sklep jest godny zaufania. Jeżeli ktoś miał styczność z tym skelpem prosze o jego wypowiedz. Pozdro

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
438
dla mnie wy***ka, albo przemyslowka albo kolo wychodowal cos i wszystkim takie same pestki bedzie slal - po co ryzykowac, jest cannabis.fr.pl

Z

ziomuś

Guest
za pisanie tu moga ścigac ?? :cat:

[ Dodano: 2006-05-01, 14:44 ]
Protektus, ja własnie ubijam interes z tym sklepem ale zpobaczymy co i jak :D :bounce:

Protektus

Well-known member
Buchów
0
A to czemu mają ścigać :> Jeżeli coś tam rozkminiasz z tym sklepem to się wypowiedz :p chociaż pewnie znam odpowiedz ale może się myle :)

Z

ziomuś

Guest
oj mam schiz bo dokonałem przedpłaty na konto ale teraz mysle sobie ze zrobiłem to zbyt poochopnie skusiłem sie na 10 gratis nasion i niska cene ale jak narzie to nic nie wiem pisałem ale nie odpisuja nie mam ani nasion ani pieniedzy zapłacilem 72 zł ale poczekam jeszcze narazie jest jak jest płaciłem w czwartek przez poczte przelew pewnie trwa jakies 2 dni dzis jest poniedziałek jakj narzie to czuje sie oszukany ale to nie jest pewne :pale: no zobaczymy

[ Dodano: 2006-05-01, 16:14 ]
UWAGA !! ODPISALI MI WŁASNIE Z PUFF :D
> DokonaÂłem przelewu na konto firmy w czwartek dzis jest poniedziaÂłek.... co sie dzieje ?? Prosze sprawdzic stan konta zalezy mi na szybkiej przesyÂłce :/
> prosze o odpowiedz !!

Witam,
Wpłata została odnotowana przez nas na koncie w piątek 28 kwietnia.
Informuję, iż przesyłka zostanie wysłana w czwartek 4 maja.
Przykro nam, iż tak długo jest Pan zmuszony czekać, jednakże do środy
wszystkie urzędy pocztowe są nieczynne i realizacja zamówienia jest
możliwa dopiero w najbliższy czwartek. Prosimy o cierpliwość.
Przesyłka powinna dotrzeć do adresata w piątek 5 maja.

no nareszcie ale to nie koniec moich przygód z ta firma :D wszystkie zdarzenia jakie beda miały miejsce odnotuje tu pozdrawiam

[ Dodano: 2006-05-01, 16:16 ]
POZDRO DLA QUAKEMIND !!! PEACE !! SPOKO ZIOMEK !! 3M SIE ! :thumright:

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
I tak juma bo widać, że wkręta 10 nasion free haha ciekawe jakich... Te nasiona co sa w cenie i tak sa pewnie maksymalnie f2 ale najprawdopodobniej przemysłówka.

H

haszyszekk

Guest
Ciekawe w jakim opakowaniu je przyślą... jak będzie org. to moze i nie wałek.. sie okaże. pzdr

Protektus

Well-known member
Buchów
0
No no jak dojdą to daj znać ja zamówiłem 10 pestem EM tylko że za pobraniem :) wiec jak tylko dostaniesz to pisz bo jak wałek to nie odbiore najwyżej :). A to 10 pestek to podobno albo White Widow albo Skunk albo Early Misty zobaczymy piszą że działają od pięciu lat ale w sumie ja mógł bym sobie zakładając taki sklep napisać że działam od 50 lat :) :D:D no nic jak coś ktoświe niech pisze. A ty ziomuś składaj relacje na bierząco jak bym dostał wcześniej też napisze co i jak :) Pozdro

rooter

Well-known member
Buchów
0
Zamawiałem tam niedawno i byłbym ostrożny. Głównie dlatego, że mam 3 pakieciki z różnymi odmianami, a nasionka w nich wyglądają bardzo podobnie: bardzo duże, kolor khaki/oliwkowy/szarozielony, gładkie (bez nakrapiania). Jak dostaniecie to napiszcie czy wasze wyglądają tak samo.

http://www.forum.haszysz.com/viewtopic.php?p=23790

Mam nadzieję że po weekendzie przyślą mi wreszcie tego Durbana :)

Protektus

Well-known member
Buchów
0
No to jak nie oryginalne opakowanie to w sumie ch** wie co to może być zobaczymy co ty dostaniesz ziomus bo jeśli też coś takiego to chyba nie odbiore paczuszki coś mi tu wałkiem zalatuje. Trudno najwyzej poczekam na EM z cannabis.fr.pl przynajmniej będzie pewniak :). Dołanczam się do ziomusia :) wyrosło ci coś z tego rooter czy nicość międzygwiezdna ??

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
EM to nie pewniak. Poszukaj na forum. Polecam Szukaj.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół