nasiona marihuany

www.saveseeds.k9.pl

Wyszukiwarka Forumowa:

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
http://www.saveseeds.k9.pl/ czy któs miał stycznośc z tym shopem? i jeszcze pytanko...w jaki sposob seedshopy moga potwierdzic ze maja trefne nasionka?? jesli maja od breederow a nei sa posrednikami?? foty roslin...foty nasion...contakt z klinetelia(tylko to pewnie nie mozliwe)ma ktos jakis inny pomysl??? ...wiecie o co mi chodzi :?

G

greenlife

Guest
jedyny sposob na to by jakiejs mierze miec pewnosc co do nasion z polskich sklepow to musza to byc pestki w oryginalnych opakownaich zagrnicznych brederow wszelkie inne gdzie np jest tylko naklejka na woreczku strunowym jest podejzane bo nigdy nie masz pewnosci co w nich jest.
Jezeli juz bardzo chcesz zamowic cos z polskiego sklepu to na dole strony masz baner reklamowy seeds shopu kilka mi znanych osob od nich juz zamawialo i jak narazie wszystko bylo ok wiec mozesz sprobowac oni bodajze maja nasiona w oryginalnych opakowanich zagranicznych brederow wiec wydaja sie byc w miare rzetelni

pozdr.

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
wg mnie ten sklepik moze nie chujac, bo pisza prawde, ze to sa ich wlasne nasionka a nie kupione z jakis "najlepszych cholenderskich seedshoopow"

G

greenlife

Guest
tak tylko nie sadzisz ze to moze byc dobry chwyt ?? wlasne nasionka ....>> wlasno recznie wyciagniete z karmy dla papug jak dla mnie to jest walek opisy odmian sciagniete z strony nirvany a przeciez to jest pokolenie f2 tych brederow wiec napewno nie maja takich wlasnosci jak opis wogoel jezeli by to byly pestki od innych brederow z czech czy tam holki to dlaczego nie napisza tego co ci brederzy o nich sadza przeciez to breder opisuje odmiane ktora uprawial widzac jej zachowanie podczas growu
podsumowujac dla mnie sciema

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Ja mam zamiar sprzedawac nasionka wlasnej uprawy kiedys. Nie bede hodowal na paenie tylko na nasiona i je sprzedawal hehe. Oczywiscie po atrakcyjnyc cenach. Tylko nie znam sie na html'u :? Ale to za rok bodajze hehe.

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
...mialem taki sam plan...zeby hodowac dla pestek...zawsze troche jarania i tak przy tym sie zbierze...tylko to trzeba miec najlepiej greenhousa...w sumie dobry spot tez by styknal...narazie nie mam czasu<szkola> i miejsca zeby cos konretnego wyczasac...ale przed nami jeszcze duuuuzo sezonow....i cala emeryturka :lol: :wink: <jesli takowej sie dozyje>

<...orientuje sie ktos jak jest z prawem w Dani? chodzi mi czy jest tam legal...albo przynajmniej czy jest legalna hodowla na wlasny uzytek???...byc moze bede mial opcje w przyszlosci zeby tam wyjechac na dluzej...jesli bedzie tam legalna uprawa...bede mial dwa razy wieksza motywacje :twisted: >

[ Dodano: 2005-08-29, 09:19 ]
...aha Bialy Mis...wierze w Ciebie :wink: ...na pewno cos bym sobie u Ciebie znalazl :wink:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół