sklep z oryginalnymi nasionami
Witam,
Dnia 5 maja 2006r otworzyłam sklep z nasionami konopii. Nasiona sprowadziłam na własny koszt z Holandii. Właśnie przed chwilą dowiedziałam się, że moją domenę
www.seed.pl ktoś już wcześniej miał i jest ona teraz na czarnej liście
www.kanaba.info Szkoda, że wcześniej tam nie zajrzałam, lecz podjęłam już odpowiednie kroki mające na celu weryfikację jakości moich nasion przez wyżej wymienioną stronę. Mam nadzieję, iż Kanaba przystanie na moją propozycję oraz że zostanę jak najszybciej usunięta z tamtej listy. Dla Was oferuję nasiona w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach breederów takich jak: Nirvana, White Label. W przyszłości mam nadzieję poszerzyć swoją ofertę, jednakże to już będzie zależało od Was. Myśl o założeniu prawdziwego sklepu pojawiła się u mnie dość dawno. Padłam ofiarą oszustów z jednego polskiego seedbanku, którego nazwy nie ma sensu tu wymieniać, ponieważ temat o nim już jest. Zapraszam wszystkich na moją stronę
www.seed.pl
a w szczególności do działu pochodzenia nasion
http://seed.pl/pochodzenie.html
Chętnie odpowiem na wszystkie pytania, a w miarę możliwości mogę zamieścić więcej zdjęć nasion. Dla zainteresowanych podaję maila -
sklep@seed.pl
Pozdrawiam,
Marysia.