akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

wy***ana faza z rana:P

Wyszukiwarka Forumowa:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
a wiec przychodzac rano po pracy postanowilem sobie spalic niecala polowke z bonga!!po spaleniu usiadlem przed kapem i wlaczylem muzyke,napilem sie dotego szklenke wina i wczulem sie w muzyke!!zamklem oczy i czulem sie jakbym byl gdzie indziej,gdy slyszalem basy to moja glowa sama az poruszala sie w wszystkie strony!!wydawalo mi sie ze jestem gdzies na lace,innym razem ze gdzies lece,raz ze spadam z wiezowca!!gdy uswaidamialem sobie ze tylko sobie to wymyslamto to bylo jak zwykle wyobrazenie,ale gdy poprostu oddawalem sie muzyce to wszytko bylo realne!!byla to normalnie najlepsza faza jaka mialem po MJ.wiem ze mialem calkiem sucho w ustach ze chcialem sie napic czego kolwiek ale niechcialem nawet prubowac wstawac!!jutro ide do pracy na noc!!oczywuiscie bende prubowal powturzyc ten motyw:]i oczywiscie zapalic wiecej :silent:

Protektus

Well-known member
Buchów
0
hehe to może ja tez tak spróbuje tylko jak bede wracał z wykładów bo jak np. mam na 9 rano to czsami kończe o 20.30 to wsumie tak jak bym pracował tylko że w dzień a nie na noc :(

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Haha ja też robię tak do 3-4 to w robocie na koniec tyry (tzn. od rana też palimy ;) spalamy nabicie i idziemy do domu ale odrazu usypiam. Czasem jak redbulla sie walnie to można w nocnym mieć niezłe jazdy. Jak umysł jest zmęczony po pracy to bardziej wali w baniak. Tak mi się wydaje :pl: cokolwiek.

[ Dodano: 2006-05-15, 15:27 ]
dobra skuty jestem nie czytajcie tego!!!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół