• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Wybor odmiany

Wyszukiwarka Forumowa:
W

WestBoy

Guest
Witam jestem nowym uzytkownikiem i mam takie pytanie
jaka odmiany najlepiej nadawala by sie 365dni/rok w polsce tak np zeby moc tylko w zime ja jakos ocieplic czy gdzies do piwnicy zaniesc ale najlepiej gdyby przez caly rok mogla rosnac outdoor.
Również do tego która z tych odmian wywołuje jak najwiecej smiechu bo np w teamcie nie chodzi mi o to ze podacie mi tam 8 odmian i mam se jakas wybrac tylko o to zeby odmiana po spozyciu :D rozsmieszala zeby byl humor a czerwone oczy ciezkie powieki luzne kolana to takie dodatki mile
nie chcem abyscie mi napisali taka co ma za***ist*go kopa ze jest zamulka cos pomrucze cos zrobie i to wszystko potrzebuje takich co najbardziej rozmieszaja i w sumie rozluzniaja :lol3::jaraczz::smokee:

NADAJACE SIE NA KLIMAT POLSKI TAK BY MOGLY STAC CALY ROK OUTDOOR JA JUZ TO JEDYNIE NA ZIME JE OCIEPLIC CZYMS LUB ZABRAC JE GDZIES DO POMIESZCZENIA ?

MonsterBud

Well-known member
Buchów
0
Taka odmiana nie istnieje. Outdoory w Polsce zbiera się do max. do listopada przy niezłym farcie z pogodą. Zbuduj sobie jakiegoś małego boxa i znajdź odpowiedni dla siebie strain i możesz uprawiać cały rok.

W

WestBoy

Guest
wyjasnienia

ok a mianowicie prosze o wytlumaczenie 2 slow bo nie bardzo sie orientuje w takich slowach dla mnie "dziwnych"
1.strain
2.box to chyba jakas klatke czy co tak ?
aha i jak juz to prosilbym o podanie nazwy takiej roslinki ktora no nadala by sie tam od kwietnia czy marca do listopada lub pazdziernika :) ktora najbardziej rozwesela i przy tym rozluznia :):lol3:

Itchy Trigger Finger

Well-known member
Buchów
0
panie za takie głupie pytania ban,
Umieszc czytać i używać "szukaj "
polecam WIKI HASZYSZ TO SIE DOWIESZ wszystkiego

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół