• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wycinać albo nie wycinać oto jest pytanie?

Wyszukiwarka Forumowa:

gofer

New member
Buchów
0
Mam pytanko. A mianowicie kiedy najlepiej usówac rośliny męskie? Dokładniej chodzi mi o to aby przetrzymac je jak najdłużej ale bez ryzyka zapylenia moich panienek. Zależy mi aby chłopaki trochę podrosły bo wtedy ich masa wzrośnie i na budyń lub blachę murzynka jak znalazł. Ozaki płci pokazały się koło dwóch tygodni temu, a ja niechciałbym ryzykowac zapyleniem.

C

canabuz

Guest
ja bym sie nie pier...olil z meskimi krzakami zeby miec troche masla, miejsce zajmuja, pewnie daja zapach, a kilka kulek potrafi sie otworzyc - z tego co zauwazylem - bardzo szybko, gdy wrzucalem meskie od razu po rozpoznaniu plci do szafki gdzie mialy wciaz ciemnosc 24h to mijalo zaledwie kilka dni i pylek sypal sie z szafki przy otwarciu

B

blancik

Guest
Już je usuń najlepiej bo czasami się zdziwisz, choć na twoim miejscu zapylilbym z jedną galązke dameczki, gdzieś o tym czytalem i tak idzie niby, będziesz mial troche nasionek dodatkowo.

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
blancik moze usun mu wszytkie jego "jajka" i usuwaj mu caly czas...wtedy nei bedzie mial czym zapylic

B

blancik

Guest
koyot napisał:
blancik moze usun mu wszytkie jego "jajka" i usuwaj mu caly czas...wtedy nei bedzie mial czym zapylic

koyot to nie mój post, ale mam wlaśnie jedną hermę i usuwam jej jaja pensetą

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół