akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

wydzielone z big bud ech

Wyszukiwarka Forumowa:
K

kkk36

Guest
kkk36 napisał:
mam pomieszczenie 40/40cm

jusz mi sie udało załatwić durzo większą powieszhnie -130-200cm :) :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

wy***ane :mrgreen: :mrgreen: ale sie ciesze morze będzie ze 200g suszy :mrgreen:
:D :D :D :D

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Hehe wątpie ze chopciaz 100 będziesz miał ;) nie dziel skóry na zywym niedziwedzu nbo po pierwszze trudno wychodowac zdrową roślinę ktora ładnie zakwitnie a co dopiero 200gram mieć :D

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
NO powierzchnia duza 200g bez problemu bys mial z takiej powierzchni. Tylko jak bedziesz chcialja oswietlac tymi 2 swietluweczkami to wiesz :D

K

kkk36

Guest
Dzidek napisał:
Tylko jak bedziesz chcialja oswietlac tymi 2 swietluweczkami to wiesz Very Happy

mam jeszcze 2 czyli 4 i moge jeszcze dokupić :)

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
130/200 to jest 2,6 m2 :D potrzebujesz na to 600-1000W HPS :D

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Haha... nigdy w swiecie nie uzyskasz 200g ze swietlowek. Przy HPS'ie 400W i odpowiedniej powierzchni... moze.

kayaman

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich przez ostani czas siedze i przegladam wszystkie polskie sklepy z nasionami ,ale doszedłem do wniosku ze to jest wiekla chu*nia i kożdy oszukuje, nawet chciałem kupić z cannabis.fr.pl ale doszedłem do wniosku ze oni mnie tez wychujają , a z zagranicznych nie chce kupywać bo czytałem na kanabaie(chyba) ze koleś kupywał i mu przyszły tylko ze z p[ieczątką ze psy juz sprawdziły zawartośc (tylokk raz tak czytałem) i mam prośbe do uczciwych zielarzy czy ma ktoś do załatwienia jakieś DOBRE NASIONA MOGE ZAPŁACIĆ bo nie mam zamiaru stracić kolejnego roku na samosieji jeśli ktoś nie wierzy to mu moge przesłac zdjęcia JESTEM DOBRYM HODOWCA I POTZREBUJE DOBRYCH NASION PROSZE ODEZWIJCIE SIE PEACE do wszystkich zielarzy na swiecie

L

lechowiec

Guest
kayaman napisał:
chciałem kupić z cannabis.fr.pl ale doszedłem do wniosku ze oni mnie tez wychujają
heh ja wole kupic nasionka z cannabis.fr.pl oni cie nie wychójają niemuszisz sie bac :D
predzej jakis zielarz moze cie wychójać :lol:

sd

Well-known member
Buchów
20
po0sty wydzielone z bigbud niepotrzebny offtopic

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół