nasiona marihuany

wydzielone z OS

Wyszukiwarka Forumowa:

Ende

Well-known member
Buchów
0
Pomocy!!!!!!

:queen: Mam pytanie....za ile i od kogo moge odkupic 10 ziaren czegos w miare, tak i do baku i do smaku :) Mam żałobe bo moje dzieci uschły- nie bylo mnie 3 tygodnie i nie mialem jak ich podlewac a na polu na ktorym byly slońce grzało non stop. Znajdzie sie troche ziaren??? Czekam na odpowiedŸ... :bball: Peace!

Nie namawiam lecz powtarzam w kółko- pal ziółko pal ziółko pal ziólko...:)

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Ende napisał:
Mam pytanie....za ile i od kogo moge odkupic 10 ziaren czegos w miare, tak i do baku i do smaku :) Mam żałobe bo moje dzieci uschły- nie bylo mnie 3 tygodnie i nie mialem jak ich podlewac a na polu na ktorym byly slońce grzało non stop. Znajdzie sie troche ziaren??? Czekam na odpowied�...
na ch*j Ci teraz ziarna? Boxa wogole masz? Bo out'06 ma sie juz ku koncowi... A tak wogole to idioty szukasz? napisales dopiero 1 posta i od razu taki debilism

G

-=gibonstyle=-

Guest
na kupno od kogoś nasionek trzeba mieć zaufanie a pozatym na tym forum niemożna sprzedawać nasion

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ende napisał:
Mam pytanie....za ile i od kogo moge odkupic 10 ziaren czegos w miare, tak i do baku i do smaku

Proponuje zobacztc na cannabis.fr i seed.pl

Ende napisał:
Znajdzie sie troche ziaren??? Czekam na odpowiedŸ...

To temat OSu Bogisika ktory zostal zakonczony i pestki maja juz wlascicieli pozostaje ci czekac az ktos zrobi nowy OS lub zakupic nasiona we wlasnym zakresie :tongue:

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Może kupić nasiona od quakeminda

H

haszyszekk

Guest
jeżeli ktoś będzie chciał to od biedy i te moge opchnąć ;) hehe

Ende

Well-known member
Buchów
0
[ Dodano: 2006-08-21, 23:08 ]
:tongue: Dzieki za odpowiedzi. W takim razie skołuje je wiosną. I nie wieszajcie na mnie psów bo kiedys tez zaczynaliście. starzy wyjadacze zieja z takich kolesiow jak ja ale kazdy jakos zaczyna. dopiero rok mam uprawe, dzisiaj znalazlem ttylko jeden krzaczek 50 cm ktory ocalal. Uczę sie wiec pomagajcie a nie jeździjcie po takich jak ja. Pokoj wam... :cheers: :queen:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
nie pisz glupich postow to nikt nie bedzie na ciebie najezdzal.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół