• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wyhoduje cos w Tym growboxie ?

Wyszukiwarka Forumowa:

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Dzisiaj zbudowalem sobie growboxa z desek z odzysku <lol2> znalezionych na londynskich hasiokach :jaraczz:.
Wyhoduje cos w Tym pudle :)?

174.jpg

175.jpg

176.jpg

177.jpg

178.jpg

Przepraszam za jakosc, zdjecia robione mikrofalowka :p

i pytanie nr.2. z meskiej odmiany konopi wyhoduje tyle samo g co z żeńskiej?

jahuzi98

Well-known member
Buchów
0
No oczywiście że jakiegoś automatka wychodujesz:spalony:

Ziołowy

Well-known member
Buchów
0
chłopie, zacznij czytać na forum wszystko jest napisane !!!

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Dobra dobra, wyluzujcie, poco tam spinka O_x

Zapytalem, dzieki za odpowiedz, i tym ci zagladneli tez.
PS. Napisalem ze dopiero co go zbudowalem a ty mi juz o zarowkach, spokojnie ;) Na wszystko przyjdzie pora ;)

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
PS. Napisalem ze dopiero co go zbudowalem a ty mi juz o zarowkach, spokojnie ;) Na wszystko przyjdzie pora
i pytanie nr.2. z meskiej odmiany konopi wyhoduje tyle samo g co z żeńskiej?

Kolejny genialny post :lol3:

Jak poprostu lubisz sie nabijac z nowych to napisz juz cos do tematu bo nabiles sobie posta ;/

proszę bardzo "coś" do tematu pisze: mam w dupie ilość postów, bo w przeciwieństwie do "nowych" nie mam od tego erekcji.

Wyhoduje cos w Tym pudle
proszę kolejne "coś" do tematu:
pudło jak pudło, zwykłe dechy, a ty pytasz czy coś tam wyhodujesz. To ja zadam ci pytanie - a czemu miałbyś tam nic nie wyhodować? co ma twoje pudło takiego niecodziennego i nadzwyczajnego ze nie da się tam hodować roślin????? Wstaw drzwi, zrób miejsce na wentyle i masz boxa jak milion innych na świecie!

z meskiej odmiany konopi wyhoduje tyle samo g co z żeńskiej?

proszę kolejne "coś" do tematu: czytałeś wikipedie???? zacznij od tego i potem nie będziesz przynajmniej narażony na takich złośliwych i mało wyrozumiałych growerów jak ja, którzy nabijają się z biednego "nowego" i do tego nabijają sobie posty <lol2>

Dobra rada: zadajesz głupie pytania i sam się narażasz na złośliwe odpowiedzi
z fartem <peace>

Ostatnia edycja:

matimati123321

Well-known member
Buchów
0
Jak poprostu lubisz sie nabijac z nowych to napisz juz cos do tematu bo nabiles sobie posta ;/

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
A co tu dopisywać? Pudło jakie jest - każdy widzi. W samym pudle nie urośnie nic.
Jakie oświetlenie, wentylacja, jak planujesz w ogóle pociągnąć uprawę?
Szafka to szafka - ubrania albo narzędzia można do niej włożyć.
Z uprawą i sprzętem do uprawy jest tak samo jak z aparatem fotograficznym i robieniem zdjęć: to nie aparat robi foty, tylko człowiek. ACZKOLWIEK brak dobrego aparatu czy obiektywu znacznie tego człowieka potrafi ograniczyć.
I tyle.
Dokończysz boksa, poczytasz - pewnie coś będzie. Zatrzymasz się na samej szafie - szafa będzie stała...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół