• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Wyjaśnienie Feminizowania Cs

Wyszukiwarka Forumowa:

hashhash

Active member
Buchów
0
Witam

posiadam pewien problem, a właściwie nie mogę zrozumieć procesu feminizacji cs, mianowicię tego tekstu :

1.Czym jest colloidal silver?

Jest to czyste, metaliczne srebro, w 15-sto atomowych lub mniejszych czastkach, kazda z pozytywnym ladunkiem elektrycznym przyczepionym do molekuly protein. Te elektrycznie naladowane czastki sa bardzo male. 0.001 do 0.01 mikrona srednicy, zawieszone w zdejonizowanej wodzie.
Sila ladunku elektr. jest wieksza od sily grawitacji wiec pozostaja one zawieszone

2.Jak robimy CS?

Przepuszczamy niewielki prad przez wode destylowana do elektrod
( Tu gosc uzywa czystych srebrnych monet - wielkosc zalezy od Was)

3.Co to ma wspolnego z MARIA ?!?

Uzywamy CS do tworzenia nasion feminizowanych.

( Opryskujemy za pomoca CS az do wytworzenia sie kwiatostanow meskich na roslince zenskiej, a nastepmie uzywamy ich do zapylenia innej samiczki lub nawet tej z ktorej one pochodza - selfing - samozaplodnienie)

P.S. - Sa tez inne srodki

Silver Theosulphate (tiosiarczan potasu czyli nitrate + sodium theosulphate
Ga (kwas giberelinowy)

CS jest nietoksyczne, latwe, bezpieczne i tanie do zrobienia w domu.

CS ogolnie dostepne jest bardzo slabe
(sluzy do picia-antybakteryjnie).

Ilosc PPM CS jest za niska w tym przypadku do feminizowania!
Musimy zrobic wlasne CS

4. Jak zbudowac generator CS.

1. 9v zasilacz DC
2. soldering iron + solder (krokodylki 2 szt.).

Uzyjemy zasilacz 9v dc 600ma lub podobnego ktory jest optymalny.
Musi byc DC (Prad staly)

1. Odetnij wtyczke z wyjscia zasilacza
2. Rozetnij kabel (+ oraz-)

ZACZYNAMY

1.Uzyj wody destylowanej (musi byc 100% czysta )
2. Zamontuj po kablu do kazdej srebrnej monety (Beda 2)
3. Zanurz monety do polowy w wodzie tak aby kable jej nie dotykaly

EFEKT: Elektroliza powoduje wytracenie srebra i zawieszenie go w wodzie ( colloidal silver aka cs).

Zaleca sie uzyc pompki z AIRSTONE aby woda sie poruszala

8 godzin powinno wystarczyc
( jego kolega jedzie nawet 24h ale wtedy PPM jest wyzsze)

Czy ktoś może mi objaśnić czego należy użyć do wyprodukowania tej substancji, oprócz zasilacza i wody dest..?

a jeśli ktoś wie, jak feminizować inaczej ale pewnie to prosiłbym o podpowiedz.

Kiedyś znalazłem taki fajny sposób, ale nie mogę się go doszukać po raz kolejny, szukam i nic. Plz help :zjarany:

F.B.I

Well-known member
Weteran
Buchów
0
siemka, najwiecej do powiedzenia miałby tutaj SUB nasz nadworny chemik i spec od przemian biochemicznych zachodzących w roslinach, ale postaram ci wyjasnic, jesli chodzi o koloidalne srebro to możesz to zrobic doprowadzając do elektrolizy srebra w wodzie, choc do konca nie wiem czy w czystej wodzie zachodzi elektroliza, pewnie tak ale proces jest niewidoczny, nie tak jak w przypadku osolonej wody czy elektrolitu, ale na twoim miejscu nie babrałbym sie w to i kupił azotan srebra, naprawde mała ilosc wystarczy około 2g pozwoli ci zrobic dosc bazy zeby robic oprysk kilkanascie razy, do tego potrzebujesz jeszcze tiosiarczan sodu, uwodniony lub w kryształkach, a najlepiej poczytaj to.

https://www.forum.haszysz.com/robimy-nasiona-feminizowane-fotorelacja-t30724.html

i to

https://www.forum.haszysz.com/robimy-nasiona-feminizowane-fotorelacja-t30724p12.html

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół