• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Wykiełkowane nasiona

Wyszukiwarka Forumowa:

kędziorek

Well-known member
Buchów
0
Jak długo wytrzymają wykiełkowane nasiona w mokrej chusteczce, bez ziemi? Jak np. pierwsze kiełki pojawią się w czwartek, można sadzić dopiero w sobotę? I czy namoczone, ale nie wykiełkowane nasiona, można włożyć do ziemi? Nie zmaleje szansa na wyrośnięcie rośliny?

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
z tym czekaniem bez ziemii to nie polecam, ja wkładałem do ziemii od razu po wyjściu najmniejszego kieła. A co do niewykiełkowanych nasion to niektórzy tak robia, że moczą przez 3 godziny nasionko a potem do ziemii.

kędziorek

Well-known member
Buchów
0
:) Ok. Pomyśli się. Dzięki.

P.S. Ładna kobietka w twoim avie... Któż to?

Laska

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Jessica Alba, ale takie rzeczy to juz na PW proszę a nie na forum

P

Patryk88

Guest
Siema Posadziłem nasionka Do Gleby Dzisiaj z ranca I Podlałem Co Ile mam Podlewac Treaz ?

R

rasta

Guest
jak dobrze podlaleś i nie masz w boxie za gorąco ani za sucho to przez jakiś tydzień do dwuch w ogóle a potem to jak bedzie się robilo sucho w ziemi na glebokośc ok.3 cm

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
podlewaj z umiarem bo konopia jest bardzo podatna na nadmiar wody..

P

Patryk88

Guest
Siema CHciałem was sie zapytac co Zrobiłem Zle a Problem Jest Taki Wczoraj Posadziłem ZIarenka do Ziemi Dzisiaj wstaje patrze jedno juz Wyskoczyło a 3 posostałe ziarenka nie wiem jakim cudem Wyszy na powierzchnie Ziemi jka tylko to zobaczyłem przykryłem ziemia i troszeczke podlałem czy jeszcze wyrosnie mi cos z tych ziarenek czy nie ? Prosze o szybka Odpowiedz

P

Patryk88

Guest
Mam ziarenka Ak-48 Kupione w Cannabis.fr.pl ? Wyrosnie mi cos z Tego jeszcze czy juz wszystko Popsułem Ale co zle zrobiłem jak ktos bu mi Mugł napisac za Płytko je posadziłem czy jak ?

P

Patryk88

Guest
No tak wykiełkowały wczoraj z rana wrzuciłem do ziemi dzisiaj z rana wstaje patrze jedno Wyskoczyło i rosnie a pozostałe 3 nic Biore doniczke do reki paytrze a tam ziarenko na powierzchni Ziemi i w 2 pozostałych tak samo co Mogłem zle zrobic ale Te ziarenka pusciły juz korzonki :D ?? wiec jak Bedzie rosło ? co zle zrobiłem ?

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
przysyp je ziemią, nasionka mogą kiełkować do 2 tyg !!! bedzie dobrze :thumleft:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół